reklama
Na to pytanie juz musi odpowiedziec ci immunolog napewno jest potrzebne jakies leczenie tylko pytanie czy bedzie to steryd czy immunosupresja czy szczepienia to juz kierowac trzeba do specjalisty
@gos1512 Ja miałam 2,7 (tylko w moich wynikach była norma do 2,5) i dostałam steryd do 12tc.
Agniecha1508
Fanka BB :)
@lama70 @- dzieki kochana , po pracy lecę do apteki. Zęby myje teraz często - bo po tych antybiotykach mam wrażenie , ze caly czas sa brudne cierpkie i matowe i zara mi wypadną.Łykaj witaminę D3 +K2. Kup sobie też tooth mousse. Częste mycie min 3 razy dzienie i nitkowanie codziennie.
Hej , hej. O mamunciu, gdybym ja wiedziała, ze mój organizm tak zareaguje na taką dawkę antybiotyków, to bym nie zgodziła sie na leczenie tej Helicobacter
(francobacter). Ciągle mnie niedobrze , nie wspomnę o nocnych potach, budzę i wstaję cała mokra jakbym w wodzie spała. Co do tego paskudztwa - strasznie mi poleciały zęby przez 3 m-ce , myślałam że to przez hormony przy symulacji. Do transferu miałam wszystkie poleczone. ( jakoby było mało wydatków - trza na dentyste wywalić - ehhh życie ) - do celu - Byłam wczoraj u dentysty i mówiłam mu o tej francypyroli , i mówi , ze niestety ale mogła mieć duży wpływ na te osłabieni zębów. No cóż mam z 1,5 m-ce by je naprawić i zostawić kupkę pieniążków w dentysty ( ot quwa się rozpisalam ) Miłej soboty Dziewczynki - która może to spijamy wirtualną kawusie z rana .
Słońce ładuj prebiotyków w siebie ile wlezie. Tabsy, dżogurty nat, kiszonki. Żebyś tej francy nie zamieniła na inną.
Mieciu85
dokladnie Iskra wlasnie tez tak pomyslalam! Moze nie moga sobie pozwolic zeby im tam dziewczyny po 3/4 godziny siedzialy na tej sali bo by im krzeselek zabraklo. Jak mnie to podawali dzien przed ostatnim transferem to 1.45min to lecialo wiec pewnie dzialanie te bylo nieoptymalne. A jeszcze sie Pani polozna cieszyla, ze tak szybko schodzi I mowila, ze mam chlomne zyly,masakra a jedna laska ktora przyszla przede mna narzekala, ze przyszla wczesniej a Ja skonczylam przed nia jakby to wyscigi bylyNie tyle nie powinno dziwić, co powinno dać do myślenia, że sami robią to źle. A oni zamiast to zmienić, to podważają zalecenia specjalisty w tym temacie.
myszkakiszka
Normalnie jaja jakies ja te myslalam ze to mit!niby kobiety pisza na roznych forach ze mają nawet do 5 miesiąca ale nigdy nie bralam tego na serioMoże trwać kilka dni i pojawić się też za miesiąc. Ale za każdym razem mam się zgłaszać żeby się upewnić czy nic złego się nie dzieje. To co przeżyłam to nie da się opisać slowami, byłam pewna że to już koniec ...
Margit2018
Murawka tsh ft3 i ft4 a jak dzisiaj?
myszkakiszka
Gratuluje kochana!cudownie!taka fajniuchna jest!bardzo sie cieszę gratuluje jeszcze raz!:*[emoji173]Zobacz załącznik 874401
Ja juz tule moja Sare Urodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia
Trzymam kciki za kazda z osobna
dokladnie Iskra wlasnie tez tak pomyslalam! Moze nie moga sobie pozwolic zeby im tam dziewczyny po 3/4 godziny siedzialy na tej sali bo by im krzeselek zabraklo. Jak mnie to podawali dzien przed ostatnim transferem to 1.45min to lecialo wiec pewnie dzialanie te bylo nieoptymalne. A jeszcze sie Pani polozna cieszyla, ze tak szybko schodzi I mowila, ze mam chlomne zyly,masakra a jedna laska ktora przyszla przede mna narzekala, ze przyszla wczesniej a Ja skonczylam przed nia jakby to wyscigi byly
Ach wiesz, jak ja miałam u nich intralipid (wtedy jeszcze byłam zielona w temacie), to sama sobie tą kroplówkę podkręcałam żeby szybciej leciało Tylko położna nie mówiła że może mieć wtedy gorsze działanie, tylko że może mi być słabo. A że się czułam dobrze to jechałam z tym koksem
reklama
walczaca o szczescie
Przy bardzo dużej reakcji uczuleniowej zyrtec można brać, ja teraz biorę. Może spróbuj pół tabletki? I smaruję swoje uczulenie sudocremem taki nowy jest, przeciw swiądowy. Zapytaj w aptece ;-)Girls pomocy...robiłam sobie depilacji twardym woskiem pach wczoraj. Dzisiaj pod pachami mega uczulenie które swędzi jak diabli aż takie plamy się porobily. Wcześniej zawsze gobuzywalam I nic się nie działo A teraz kiedy jestem w ciazy taka akcja... czym mogę to smarować? Hyrokortizon mam w domu mas mulpirox maść szalwiowa ....normalnie bym zazyla Zyrtek A teraz ani smarować ani brać nic nie moge
Podziel się: