reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Te dwa serduszka , nie oznaczają dwóch serduszek w brzuchu ? Który tydzień Gosiu?

A ja, jeśli wszystko będzie dobrze chciałabym transfer w sierpniu. Poprostu że względów logistycznych, inaczej to bym jeszcze poczekała parę miesięcy. Z drugiej strony nie chce tego odkładać , w końcu lata lecą ... Oczywiście odpycham od siebie wszelkie złe myśli, że coś mogłoby być nietak i mam nadzieję na wysoką betę , spokojna ciążę i zdrowego, grzecznego bobaska [emoji846]Tak mnie fantazja poniosła [emoji6]

Dzięki za przypomnienie. Ostatnio gin z kliniki powiedział mi żebym dała znać przed owulacja to rozmroza .... I tyle ...
Dzis zaczynam 8 tydzien. Zarodeczki byly podane 2 zostal z nami jeden ale moze moze jeszcze drugi sie gdzies pokaze ;)

Czyli wychodzi na to ze lekarz chce zebys podeszla na naturalnym cyklu skoro masz dac znac przed owulacja. Trzymam mocno kciuki kochana ❤❤

Jestem po wizycie, mój lekarz w trakcie USG poprosił abym zamknęła oczy i wtedy to usłyszałam... to bicie serduszka!!!!!!! Pierwszy raz w życiu usłyszałam dźwięk bicia drugiej.istoty, którą było moje dziecko...noszę w.sobie dwa serduszka, jesteśmy z mężem w takim szoku że jeszcze to.do nas nie dochodzi. Uczucie którego nigdy w życiu.nie zapomnę i które pierwszy raz usłyszałam. Kochane moje walczcie, bo takie dni jak dziś.moje, są uwieńczeniem tych wszystkich starań i potyczek i walk co przechodzimy. Dobrej nocy kochane fajterki ❤
Oj to musialo byc cudowne przezycie. Gratulacje ❤❤ Koliberku u ciebie od razu bylo widac dwa zarodki bo nie kojarze a teraz piszesz o 2 serduszkach

Hej , hej. O mamunciu, gdybym ja wiedziała, ze mój organizm tak zareaguje na taką dawkę antybiotyków, to bym nie zgodziła sie na leczenie tej Helicobacter
(francobacter):growl:. Ciągle mnie niedobrze :realmad: , nie wspomnę o nocnych potach, budzę i wstaję cała mokra :errr: jakbym w wodzie spała:oo2:. Co do tego paskudztwa :growl: - strasznie mi poleciały zęby przez 3 m-ce , myślałam że to przez hormony przy symulacji. Do transferu miałam wszystkie poleczone. ( jakoby było mało wydatków - trza na dentyste wywalić - ehhh życie ) - do celu - Byłam wczoraj u dentysty i mówiłam mu o tej francypyroli , i mówi , ze niestety ale mogła mieć duży wpływ na te osłabieni zębów:szok:. No cóż mam z 1,5 m-ce by je naprawić i zostawić kupkę pieniążków w dentysty ( ot quwa się rozpisalam :p ) Miłej soboty Dziewczynki - która może to spijamy wirtualną kawusie z rana :tak:.

Hej , hej. O mamunciu, gdybym ja wiedziała, ze mój organizm tak zareaguje na taką dawkę antybiotyków, to bym nie zgodziła sie na leczenie tej Helicobacter
(francobacter):growl:. Ciągle mnie niedobrze :realmad: , nie wspomnę o nocnych potach, budzę i wstaję cała mokra :errr: jakbym w wodzie spała:oo2:. Co do tego paskudztwa :growl: - strasznie mi poleciały zęby przez 3 m-ce , myślałam że to przez hormony przy symulacji. Do transferu miałam wszystkie poleczone. ( jakoby było mało wydatków - trza na dentyste wywalić - ehhh życie ) - do celu - Byłam wczoraj u dentysty i mówiłam mu o tej francypyroli , i mówi , ze niestety ale mogła mieć duży wpływ na te osłabieni zębów:szok:. No cóż mam z 1,5 m-ce by je naprawić i zostawić kupkę pieniążków w dentysty ( ot quwa się rozpisalam :p ) Miłej soboty Dziewczynki - która może to spijamy wirtualną kawusie z rana :tak:.
Oj ja tez kuracje na tego helicobactera wspominam jako najgorsza antybiotykoterapie w zyciu masakra wysypana geba wiecznie niedobrze spuchniety piekacy jezyk zajady metaliczny smak w ustach masakra

Jestem po wizycie, mój lekarz w trakcie USG poprosił abym zamknęła oczy i wtedy to usłyszałam... to bicie serduszka!!!!!!! Pierwszy raz w życiu usłyszałam dźwięk bicia drugiej.istoty, którą było moje dziecko...noszę w.sobie dwa serduszka, jesteśmy z mężem w takim szoku że jeszcze to.do nas nie dochodzi. Uczucie którego nigdy w życiu.nie zapomnę i które pierwszy raz usłyszałam. Kochane moje walczcie, bo takie dni jak dziś.moje, są uwieńczeniem tych wszystkich starań i potyczek i walk co przechodzimy. Dobrej nocy kochane fajterki ❤
Koliberku czyli bliźniaki?

Oj ja tez kuracje na tego helicobactera wspominam jako najgorsza antybiotykoterapie w zyciu masakra wysypana geba wiecznie niedobrze spuchniety piekacy jezyk zajady metaliczny smak w ustach masakra
@gosia321 - o bose będzie jeszcze gorzej :growl: Właśnie się rano zastanawiałam czemu mnie tak na szyji wywaliło :no:oj chyba w poprzednimi życiu byłam mocno wredną mendom :szok: i teraz karma wraca :p - choć jest jeden plus - fajeczki mają paskudny smak :rofl: może rzucę - ihahiahaiahha

Ostatnia edycja:
Dokladnie Koniczyna, koordynatorka podobno z dr M z Ciecuocinka to konsultowala i Jej powiedzial, ze w niczym sie tego nie rozciencza, no ale co maja mowic Skoro Oni tak podaja. Final byl taki, ze koordynatorce powiedZialam, ze na wszelki wypadek kupie ta sol I skonsultuje z dr Pasnikiem, ale nie bede mu zaerwcala glowy bo tak jak mowisz czarno na bialym jest napisane intralipid 20% 100ml w 400 ml natri chlorati. Dziwi mnie jedynie to, ze przeciez nie ja pierwsza przynosze im zalecenia od Pasnika wiec chyba rozcienczanie nie powinno ich az tak dziwic, szczegolkie dr M, ktory czesto wspolpracuje z Pasnikiem.

Nie tyle nie powinno dziwić, co powinno dać do myślenia, że sami robią to źle. A oni zamiast to zmienić, to podważają zalecenia specjalisty w tym temacie.

reklama
Łykaj witaminę D3 +K2. Kup sobie też tooth mousse. Częste mycie min 3 razy dzienie i nitkowanie codziennie.

Do góry