reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Girls czy moge pić herbatę z imbirem w początkowej ciąży? Np jeden plaster do herbaty? Słyszałam że może powodować skurcze

A ja no nie mam zadnych objawow oprocz strasznego bolu piersi. Juz nawet szybciej chodzic nie moge... A najgorzej w nocy jak sie przekrecam i te cycki tak sie "przelewaja" auuu... Zaczne chyba w staniku spac...
Mnie też piersi strasznie bolą, mam strasznie dużo widocznych żył I sutki mi sciemnialy . Wydaje mi się że to może być od dużych ilości progresteronu.

Ja plamiłam przez cały czas kiefy brałam antyki i cały czas miałam bóle brzucha. Non stop przez 3 tyg.a jak przestałam brać to na drugi dzień dostałam okres i zaś ból i krew. Także przez miesiąc non stop plamienie o ból brzucha, dzień w dzień.
Zadzwonilam do poloznej z kliniki i powilam ze biore gonalpeptyl i gonal f to powiedziala ze przy gonalpeptylu moze wystapic krwawienie jak by sie bardziej rozkrecilo to mi przyspiesza wizyte a jak nie to normalnie w czwartek mam przyjsc. Dzisiaj sie parszywie czuje :( glowa mi peka od rana, planienie i bol pachwin :( jajniki napompowane! Dzisiaj 4 dzien z gonalem...

Dziewczyny leżę pod kroplówką rozkurczową, macica już mnie nie boli ale mam takie silne skurcze w lewej pachwinie że momentami ciężko wytrzymać. Usg mi zadnego dziś nie robili, podobno jutro, ale bety na jutro nie zlecili... Jest mi strasznie ciężko i boję się, że to pozamaciczna jednak... wzoraj nic nie było widać w jajowodzie, to raczej od wczoraj nie urosłoby tak dużo zeby boleć... Pocieszcie!

reklama
Do góry