A Ty mialas swiezy transfer? Czy crio?Dziewczyny leżę pod kroplówką rozkurczową, macica już mnie nie boli ale mam takie silne skurcze w lewej pachwinie że momentami ciężko wytrzymać. Usg mi zadnego dziś nie robili, podobno jutro, ale bety na jutro nie zlecili... Jest mi strasznie ciężko i boję się, że to pozamaciczna jednak... wzoraj nic nie było widać w jajowodzie, to raczej od wczoraj nie urosłoby tak dużo zeby boleć... Pocieszcie!
reklama
tamiza
Fanka BB :)
@Justin87 gratuluję Ci z całego serca
Szczerze się do telefonu jak głupia
Mówiłam że będzie pięknie!!
@chlopkers @adansonia
Piekne bety dziewczyny
Gratuluję
@chlopkers @adansonia
Piekne bety dziewczyny
Gratuluję
sssurykatka
Crio, na cyklu naturalnymA Ty mialas swiezy transfer? Czy crio?
Maryanka
Będą spokojnie Ja pikole ale na prawdę cudownie dwoje dzieciaczków na raz. Nasza Pani Dr na koniec kariery w Pl zrobiła niezłą robotę heheOszalał. hehe. Podjarany na maxa. Jednak na razie spokojnie czekamy na serduszka. [emoji173][emoji173]
nieagatka
Mozesz. Pomaga na mdlosic, fajnie uodparnia. Imbir to taki antybiotyk jak czosnek. Nie slyszalam, zeby byl zakazany.Girls czy moge pić herbatę z imbirem w początkowej ciąży? Np jeden plaster do herbaty? Słyszałam że może powodować skurcze
RedHotChiliPepper28
Miałam. W ostatni piątek. Tarczyca mała, niejednorodna bez zmian ogniskowych (jakoś tak). W sensie że nie ma guzków.
Może napisz do lekarza jak masz możliwość, czy nie zwiększyć trochę dawki :-) mój endokrynolog przy takich wartościach mówił, żeby się nie martwić, bo maluszkowi nie zaszkodzi, ale może się w ciąży zwiększać i trzeba kontrolować dostosowywujac dawki :-)
Maryanka
Gratulacje, kolejny piękny poniedziałek i to bliźniacze ciąże! cudnie dziewczyny postarałyście się znakomicieDwa piekne, bijące serduszka ... Kochane to zdjęcie to dowód, że warto walczyć!
Justin87
[emoji8]@Justin87 gratuluję Ci z całego serca [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@chlopkers @adansonia
Piekne bety dziewczyny [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratuluję
A jak Ty się czujesz? U Ciebie to już zaawansowana ciąża. Brzuszek widać? [emoji4]
reklama
Justin87
Nie mam możliwości niestety. Pozostaje mi poczekać kilka dni, brać już całkowicie przepisowo euthyrox z ok.godzinę przed jedzeniem i sprawdzić w przyszłym tygodniu tsh.Może napisz do lekarza jak masz możliwość, czy nie zwiększyć trochę dawki :-) mój endokrynolog przy takich wartościach mówił, żeby się nie martwić, bo maluszkowi nie zaszkodzi, ale może się w ciąży zwiększać i trzeba kontrolować dostosowywujac dawki :-)
Podziel się: