reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny mam na sprzedaż zastrzyk Ovitrelle 250 ml mi się nie przyda bo już nie będę szła naturalnym cyklem tylko sztucznym a szkoda wyrzucić tanio go sprzedam aby tylko nie trafił do kosza

Kupiłam ten zastrzyk jak miałam na naturalnym podchodzić ale ze pecherzyk nie urósł wiec jest mi nie potrzebny z miła chęcią sprzedam w tanim groszu Ovitrell

My juz wrocilismy z ip wszystko ok. Fasolina ma sie dobrze pieknie bije jej serduszko. Krwawienie albo po heparynie albo mikrokrwiak przy kosmowce lekarka nie byla w stanie stwierdzic czy to napewno krwiak bo bardzo malutki 1mmx1mm
A to moja Fasolina 13.2 mm 7t4d ❤❤
Zobacz załącznik 872619 Zobacz załącznik 872619
No i.co i co???!!! Wszystkie mówiliśmy że będzie ok. Piękny widok. Napisz który to dzień po transferze? Gratuluję piękne zdjęcie

Hej Dziewczyny, jutro jadę na usg, to będzie 5 tydzień 5 dzień, 21 dpt 2 blastocyst. W zeszły wtorek beta wynosiła 2634 i się zastanawiam, co jutro mogę zobaczyć, co będzie w porządku a co nie. Co Wy widziałyście na tym etapie na usg?
Już zaczyna mnie panika ogarniać, zwłaszcza, że nic mnie nie boli, raz na jakiś czas coś poczuję w pachwinach a tak to nic. Sutki mnie bolały a teraz od 2 dni właściwie przestały i czarne myśli same z siebie przychodzą. Wczoraj zrobiłam sobie test, to wyszły 2 grube krechy, tak więc jest szansa, że beta rośnie i jest ok ale jednak strach mnie nie opuszcza.
Staram się zająć czymś ale chyba same wiecie jak to jest. :/
Sorki, ale już się gubię kiedy miałaś transfer bo chyba miałyśmy w ten sam dzień. Ja miałam 09.06. Ja się kurna gubię w tym obliczaniu tygodni. Hih

reklama
Do góry