sssurykatka
Fanka BB :)
Niestety nie mam pojęcia, co to za oznaczenia zarodków. Jak lekarz mówi, że dobrze rokują, to widocznie tak jest . Teraz czeka Cię kilka dni duuużej niepewności i wyszukiwania u siebie wszystkich możliwych objawów, a prawda jest taka, że możesz tylko czekać i odpoczywać. Okaże się za tydzieńCześć Dziewczyny. Poczytuje ten wątek odkąd nasza przygoda z in vitro się zaczęła czyli w kwietniu tego roku. I w końcu zdecydowałam się napisać bo wykończę się psychicznie. Nasz problem to bardzo słabe nasienie męża. Miałam już robioną punkcję (we wtorek 26.06). Pobrali mi 14 kumulusów. Wczoraj w dniu transferu dowiedziałam się, że z tych 14 tylko 9 było dojrzałymi komórkami a 3 z nich się zapłodniły... Podali mi wczoraj dwa zarodki jeden CL.16.2 i drugi M.2 lekarz powiedziała nam, że zarodki dobrze rokują ale ja oczywiście jak to ja musiałam poszperać w necie i niestety nic nie udało mi się wyczytać... czy któraś z Was może wie jak takie zarodki rokują ? Dodam, że dzisiaj 2 dpt i jak na razie kłują mnie lekko jajniki...
Bywaja piękne ciąże z ładnych zarodków jak i ze słabych.
Powodzenia