reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My juz wrocilismy z ip wszystko ok. Fasolina ma sie dobrze pieknie bije jej serduszko. Krwawienie albo po heparynie albo mikrokrwiak przy kosmowce lekarka nie byla w stanie stwierdzic czy to napewno krwiak bo bardzo malutki 1mmx1mm
A to moja Fasolina 13.2 mm 7t4d [emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 872619 Zobacz załącznik 872619
Jezu Gosiu zaczelam od Twoich postow o krwawieniu a teraz juz widze to :) Dobrze ze nie wchodzilam wczesniej na forum :) Trzymaj sie i zdrowka dla Ciebie i fasolinki :*

Super, że wszystko ok Gosiu :)
U mnie mieszane uczucia. Beta wzrosła, dziś 18 dpt 1368 (a 36 godzin temu 682), ale znów mam skurcze i krwawienie :/ Chyba jednak zostanę w szpitalu, jeśli beta będzie rosła i zobaczę pęcherzyk to poproszę o wypis.
Super! Piekny przyrost! Moze zostan jeszcze do jutra a najprawdopodobniej juz bedzie mozna zobaczyc pecherzyk :) Mysl tylko o tej pieknej becie, przy źle rokujacej ciazy bardzo rzadko kiedy beta tak ladnie przyrasta wiec nic sie nie boj. Tylko spokoj :*

Hej Dziewczyny, jutro jadę na usg, to będzie 5 tydzień 5 dzień, 21 dpt 2 blastocyst. W zeszły wtorek beta wynosiła 2634 i się zastanawiam, co jutro mogę zobaczyć, co będzie w porządku a co nie. Co Wy widziałyście na tym etapie na usg?
Już zaczyna mnie panika ogarniać, zwłaszcza, że nic mnie nie boli, raz na jakiś czas coś poczuję w pachwinach a tak to nic. Sutki mnie bolały a teraz od 2 dni właściwie przestały i czarne myśli same z siebie przychodzą. Wczoraj zrobiłam sobie test, to wyszły 2 grube krechy, tak więc jest szansa, że beta rośnie i jest ok ale jednak strach mnie nie opuszcza.
Staram się zająć czymś ale chyba same wiecie jak to jest. :/
Ja 23dpt zaczęłam po raz drugi krwawic. Ale wtedy też zobaczyłam serduszko.

Hej Dziewczyny, jutro jadę na usg, to będzie 5 tydzień 5 dzień, 21 dpt 2 blastocyst. W zeszły wtorek beta wynosiła 2634 i się zastanawiam, co jutro mogę zobaczyć, co będzie w porządku a co nie. Co Wy widziałyście na tym etapie na usg?
Już zaczyna mnie panika ogarniać, zwłaszcza, że nic mnie nie boli, raz na jakiś czas coś poczuję w pachwinach a tak to nic. Sutki mnie bolały a teraz od 2 dni właściwie przestały i czarne myśli same z siebie przychodzą. Wczoraj zrobiłam sobie test, to wyszły 2 grube krechy, tak więc jest szansa, że beta rośnie i jest ok ale jednak strach mnie nie opuszcza.
Staram się zająć czymś ale chyba same wiecie jak to jest. :/
Ja dokładnie w 5t5d widziałam tylko pecherzyk z ciałkiem, myśle że na serduszko jeszcze za wcześnie.... A co do objawów ciąży, to nie martw się, ja mam to wszystko w cały świat. Raz bolą piersi, raz w ogóle ich nie czuję, czasem zapach przeszkadza innym razem w ogóle na mnie nie działa, na pewno wszystko jest dobrze, nie denerwuj dzieci niepotrzebnie [emoji8]

Ja dokładnie w 5t5d widziałam tylko pecherzyk z ciałkiem, myśle że na serduszko jeszcze za wcześnie.... A co do objawów ciąży, to nie martw się, ja mam to wszystko w cały świat. Raz bolą piersi, raz w ogóle ich nie czuję, czasem zapach przeszkadza innym razem w ogóle na mnie nie działa, na pewno wszystko jest dobrze, nie denerwuj dzieci niepotrzebnie [emoji8]
Dziękuję Ci za odpowiedź. [emoji8] ja się schizuję, bo obawiam się, że to moje szczęście pęknie jak bańka mydlana. Myślę, że jakby mi było niedobrze na okrągło, to bym była spokojniejsza. [emoji6]

reklama
Dziękuję Ci za odpowiedź. [emoji8] ja się schizuję, bo obawiam się, że to moje szczęście pęknie jak bańka mydlana. Myślę, że jakby mi było niedobrze na okrągło, to bym była spokojniejsza. [emoji6]
Znam to... cały tydzień zwracałam aż juz plakalam z bezsilności, że zaglodze Kropki o ile jeszcze tam są, bo nie byłam w stanie nic zjeść. Od wczoraj jak ręką odjal ani razu nic. Wiec juz nie wiem co gorsze! O której jutro masz USG? Ja też przelozylam na jutro ale to już będzie 28dpt 5dniowych wiec oby bylo serduszko :) oby Doktor G miał dla nas jutro same dobre wieści!

Do góry