reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I co? Przynajmniej miala podstawy najezdzac? :) Pewnie sie tego nie spodziewala hihi
Spodziewac sie na pewno nie spodziewala, dla kazdego to bylby szok. Czy podstawy miala-nie mi to oceniać. Tam glownie chodzilo o to chyba ze ona miala malo oocytow, raz jeden zarodek i to jeszcze cudem a raz chyba dwa. Byla zla na klinike ale za bardzo najezdzala-to jest moje osobiste zdanie

Schizuje się strasznie. Brzuch mnie jak na okres boli... I ciągle boję się, że pojawi się krew. Dziś 10t3d. Gdzieś mam złe przeczucia :hmm:
Nie schizuj to normalne, że macica się rozciąga , ja się martwię, bo mnie nie boli i myślę czemu, czy tam na dole nic się nie dzieje??? Nie stresuj malenstwa [emoji8]

Spodziewac sie na pewno nie spodziewala, dla kazdego to bylby szok. Czy podstawy miala-nie mi to oceniać. Tam glownie chodzilo o to chyba ze ona miala malo oocytow, raz jeden zarodek i to jeszcze cudem a raz chyba dwa. Byla zla na klinike ale za bardzo najezdzala-to jest moje osobiste zdanie

Rozumiem, choc szczerze mowiac to brzmi jak gorzkie zale wylane wielu z nas tutaj. Nie znam szczegolow, jak bardzo sie wyzalala, wiec dla mnie mimo wszystko maly szok ale troche rowniez w tym ironii.

reklama
Do góry