reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ona232 gratuluję chłopca :biggrin2:

Mam wyniki na helicobakter i u mnie ujemny a u męża słabo dodatni. Nie wiem jak zinterpretuje to Paśnik ale ważne że przynajmniej to nie jest przyczyną braku ciąży.

Polecam serdecznie Chorwacje, to jest wg mnie najladniejszy kraj Europy :)
Byłam raz tylko na polnocy i masakra. Ja chce bardzo do Chorwacji jechac ale to za daleko z maluszkiem a dzis patrzylam na lotu i sa cholernie drogie. Kiedys myslalam jechac na tydzien do Mlini a potem.skoczyc na kilka dni do Czarnogory. Jest jeszcze opcja ze trase można na 2 dni rozłożyć. No zobaczymy jaki Hubcio bedzie i mam nadzieje ze grzeczny po mamusi:)

Nie nie:) zeby powdychac jodu:) a przyszly rok planujemy uderzyc na Majorke i moze jeszcze jakas grecka wyspa no chyba ze zakocham sie w Hiszpanii choc bylam w zeszltm roku na Gran Canarii to jednak to nie moja kochana Grecja:)

Majorka jest piękna, ale dobrze mieć auto i trochę pojeździć:) Ale i tak Hiszpania najlepsza jest na kontynencie:) W Grecji byłam raz (M mnie wysłał żebym zarezerwowała Hiszpanię, a ja wróciłam z Kretą:p) i się zakochałam, a najbardziej w żarciu i ciepłym morzu:)

Byłam raz tylko na polnocy i masakra. Ja chce bardzo do Chorwacji jechac ale to za daleko z maluszkiem a dzis patrzylam na lotu i sa cholernie drogie. Kiedys myslalam jechac na tydzien do Mlini a potem.skoczyc na kilka dni do Czarnogory. Jest jeszcze opcja ze trase można na 2 dni rozłożyć. No zobaczymy jaki Hubcio bedzie i mam nadzieje ze grzeczny po mamusi:)
A czemu masakra? Tak to fakt, loty so nienormalnie drogie. Przez to ze ludzie wlasnie tu samochodami wala bo jest relatywnie blisko z europy srodkowej. A z zachodniej samolotami bo dla nich te ceny sa niskie ;)

reklama
Majorka jest piękna, ale dobrze mieć auto i trochę pojeździć:) Ale i tak Hiszpania najlepsza jest na kontynencie:) W Grecji byłam raz (M mnie wysłał żebym zarezerwowała Hiszpanię, a ja wróciłam z Kretą:p) i się zakochałam, a najbardziej w żarciu i ciepłym morzu:)
Polecam Ci Zakynthos-to chyba najpiekniejsza wyspa grecka.

Do góry