reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Nie nie:) zeby powdychac jodu:) a przyszly rok planujemy uderzyc na Majorke i moze jeszcze jakas grecka wyspa no chyba ze zakocham sie w Hiszpanii choc bylam w zeszltm roku na Gran Canarii to jednak to nie moja kochana Grecja:)
Odradzam Majorke. Bezsensownie drogo. Juz zdecydowanie lepiej Costa Brava [emoji4]

reklama
A czemu masakra? Tak to fakt, loty so nienormalnie drogie. Przez to ze ludzie wlasnie tu samochodami wala bo jest relatywnie blisko z europy srodkowej. A z zachodniej samolotami bo dla nich te ceny sa niskie ;)
Tam bylo okropnie. Zamiast plazy to.czarne okropne skały, zero widokow,, zimno, morze zimne. Ale w poludniu jestem zakochana choć nie bylan ale to przez kolezanke ktora tam czesto jeździ

Wszystkim palmy w głowie. A ja bym chciała na Islandię :D Albo fiordy Skandynawii ;)
A z racji oszczędności pewnie się wybierzemy do Sopotu bo mam tam babunię. Dziś z nią gadałam i dodatkowo można oglądać z balkonu gromadę dzików z 10 warchlakarni pod wieczor :) takie atrakcje dodatkowe, rozbijają się pod blokiem na placu zabaw

Ostatnia edycja:
Tam bylo okropnie. Zamiast plazy to.czarne okropne skały, zero widokow,, zimno, morze zimne. Ale w poludniu jestem zakochana choć nie bylan ale to przez kolezanke ktora tam czesto jeździ
Ja tez najbardziej lubie czesc od Kvarneru do samego Poludnia. Ale Polnoc tez ludzie b lubia, moze akurat trafilas na jakies beznadziejne miejsce... Chociaz ja tu nie widzialam nigdy brzydkiego nawet 1m2 :)

Wszystkim palmy w głowie. A ja bym chciała na Islandię :D Albo fiordy Skandynawii ;)
A z racji oszczędności pewnie się wybierzemy do Dopotu bo mam tam babunię. Dziś z nią gadałam i dodatkowo można oglądać z balkonu gromadę dzików z 10 warchlakarni pod wieczor :) takie atrakcje dodatkowe, rozbijają się pod blokiem na placu zabaw
Oj taaaak ja to samo! Od kiedy mieszkam w "cieplym kraju" to polnoc mnie strasznie kreci i tylko tam planuje jezdzic na wakacje :) Jeszcze przez to ze mam tam sporo znajomych i kocham ksiazki Jo Nesbo :)

reklama
A ja polecam Madere. Przepiekna wyspa. Nie bez powodu nazywaja ja "ogrodem atlantyku".
To tez mi.sie marzy z tym ze moj M kocha sie opalac a tam raczej z tym.kiepsko albo.inaczej, szkoda czasu na opalanie tam. W zeszlym roku wyslalam rodzicow bo draplam taka oferte ze grzechem bylo nie brac i wrocili zakochani

Do góry