reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie nie:) zeby powdychac jodu:) a przyszly rok planujemy uderzyc na Majorke i moze jeszcze jakas grecka wyspa no chyba ze zakocham sie w Hiszpanii choc bylam w zeszltm roku na Gran Canarii to jednak to nie moja kochana Grecja:)
Odradzam Majorke. Bezsensownie drogo. Juz zdecydowanie lepiej Costa Brava [emoji4]

reklama
A czemu masakra? Tak to fakt, loty so nienormalnie drogie. Przez to ze ludzie wlasnie tu samochodami wala bo jest relatywnie blisko z europy srodkowej. A z zachodniej samolotami bo dla nich te ceny sa niskie ;)
Tam bylo okropnie. Zamiast plazy to.czarne okropne skały, zero widokow,, zimno, morze zimne. Ale w poludniu jestem zakochana choć nie bylan ale to przez kolezanke ktora tam czesto jeździ

Wszystkim palmy w głowie. A ja bym chciała na Islandię :D Albo fiordy Skandynawii ;)
A z racji oszczędności pewnie się wybierzemy do Sopotu bo mam tam babunię. Dziś z nią gadałam i dodatkowo można oglądać z balkonu gromadę dzików z 10 warchlakarni pod wieczor :) takie atrakcje dodatkowe, rozbijają się pod blokiem na placu zabaw

Ostatnia edycja:
Tam bylo okropnie. Zamiast plazy to.czarne okropne skały, zero widokow,, zimno, morze zimne. Ale w poludniu jestem zakochana choć nie bylan ale to przez kolezanke ktora tam czesto jeździ
Ja tez najbardziej lubie czesc od Kvarneru do samego Poludnia. Ale Polnoc tez ludzie b lubia, moze akurat trafilas na jakies beznadziejne miejsce... Chociaz ja tu nie widzialam nigdy brzydkiego nawet 1m2 :)

Wszystkim palmy w głowie. A ja bym chciała na Islandię :D Albo fiordy Skandynawii ;)
A z racji oszczędności pewnie się wybierzemy do Dopotu bo mam tam babunię. Dziś z nią gadałam i dodatkowo można oglądać z balkonu gromadę dzików z 10 warchlakarni pod wieczor :) takie atrakcje dodatkowe, rozbijają się pod blokiem na placu zabaw
Oj taaaak ja to samo! Od kiedy mieszkam w "cieplym kraju" to polnoc mnie strasznie kreci i tylko tam planuje jezdzic na wakacje :) Jeszcze przez to ze mam tam sporo znajomych i kocham ksiazki Jo Nesbo :)

reklama
A ja polecam Madere. Przepiekna wyspa. Nie bez powodu nazywaja ja "ogrodem atlantyku".
To tez mi.sie marzy z tym ze moj M kocha sie opalac a tam raczej z tym.kiepsko albo.inaczej, szkoda czasu na opalanie tam. W zeszlym roku wyslalam rodzicow bo draplam taka oferte ze grzechem bylo nie brac i wrocili zakochani

Do góry