reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Schizuje się strasznie. Brzuch mnie jak na okres boli... I ciągle boję się, że pojawi się krew. Dziś 10t3d. Gdzieś mam złe przeczucia :hmm:

Mnie długo bolał brzuch jak na okres, teraz też czasem tak poboli, a już 27tc, więc głowa do góry i nie stresuj siebie oraz dziecka :-) ciąża to nie jest "normalny" stan :-D

reklama
No wiem wiem tylko w sytuacji gdy ja juz mam wysokie zagrozenie rakiem szyjki macicy i moja nadzerka wyglada fatalnie to wiesz, boje sie nawet na chwile "drzwi uchylac". Ale to najpierw w ogole porobie te badania o dopiero bede sie martwic ;)
Dokladnie najpierw zrob nadania poza tym Pasikonik to madry facet wiec powiesz mu o dwoich watpliwosciach i na pewno madrze sie ustosunkuje[emoji4]

Dopadla mnie menopauza...
Tyle mam prób generalnych przed ta wlasciwa w wieku 60lat, ze jezuniuuu..

A propo ujawniania nazwisk. Czesc dziewczyn pewnie kojarzy jak pare miesiecy temu pisalam ze w GynC w lazienkach czasem jest niechlujnie, papier lezy gdzies na boku itp? No to ostatnio bylam i cud miod i orzeszki :D pozdrawiamy GynC :D

A propo ujawniania nazwisk. Czesc dziewczyn pewnie kojarzy jak pare miesiecy temu pisalam ze w GynC w lazienkach czasem jest niechlujnie, papier lezy gdzies na boku itp? No to ostatnio bylam i cud miod i orzeszki :D pozdrawiamy GynC :D
Hahahahaha [emoji28] [emoji23] oni to naprawde czytaja?? [emoji1] myslisz ze maja czas na takie pierdy?

Hahahahaha [emoji28] [emoji23] oni to naprawde czytaja?? [emoji1] myslisz ze maja czas na takie pierdy?
Czytaja. Nie ze siedzi sobie dr G osobiscie i czyta co tu kurcia o nim wymysla. Ale sa firmy zajmujace sie marketingiem w internecie, wyszukiwaniem opinii, marketingiem szeptanym itp. I takie osoby czytaja te fora.

Czytaja. Nie ze siedzi sobie dr G osobiscie i czyta co tu kurcia o nim wymysla. Ale sa firmy zajmujace sie marketingiem w internecie, wyszukiwaniem opinii, marketingiem szeptanym itp. I takie osoby czytaja te fora.
No tak. Masz racje. Zreszta przypomniala mi sie jedna stara historia w zwiazku z tym, z tego forum, ktora mi opowiadalyscie [emoji6]

reklama

Kochana bo my dobrze wiemy ze akurat kto jak kto ale oni to czytaja:)

Do góry