Justin87
Fanka BB :)
O jaka grzeczna pacjentka. Szacun.Doktorek tak kazał
Ja swojej dr nie słucham.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jaka grzeczna pacjentka. Szacun.Doktorek tak kazał
I bardzo dobrzeO jaka grzeczna pacjentka. Szacun.
Ja swojej dr nie słucham.
Ja ostatnio znalazlam cos super ake w Darlowie czy Darlowku-pastelowe domy ale ceny wysokieDziewczyny czy znacie jakąś fajną miejscówkę nad morzem (najlepiej okolice trójmiasta, co by od A4 w korkach nie stać), gdzie można w spokoju z pieskiem pomieszkać parę dni?
Ale byl ostatnio temat noclegów fajnych nad morzem sprawdzonych tylko nie pamietam kto to wrzucalPodepnę się pod temat.
Połóż się i walnij nospę. Macica się rozciąga, bo dzidzia rośnie.Schizuje się strasznie. Brzuch mnie jak na okres boli... I ciągle boję się, że pojawi się krew. Dziś 10t3d. Gdzieś mam złe przeczucia
Miałaś leczenie immunosupresyj e?jak to wyglądało? Pomogło od razu?Przeciwciala ana
Zespol antyfosfolipidowy
Subpopulacje limfocytow lub test imk
Cytokiny
To napewno
Poza tym mialam duzo innych badan ale ja zanim pojechalam do Pasikonika to robilam wszystko na wlasna reke.
Mialam jeszcze bialko c bialko s
Mutacje v-leiden, mutacje protrombiny, mutacje pai1, mutacje mthfr,
I sporo badan od reumatologa bo mialam wysoko dodatnie przeciwciala ana
Ja ostatnio znalazlam cos super ake w Darlowie czy Darlowku-pastelowe domy ale ceny wysokie
Tak mialam 2 tygodnie immunosupresji przy ktorej czulam sie strasznie.Miałaś leczenie immunosupresyj e?jak to wyglądało? Pomogło od razu?