reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć
Moja historia zakończyła się źle , dziś serce juz nie biło , jutro mam jechać do szpitala. Nie wiem co dalej czy będzie jeszcze jakieś dalej, bo nie mam już siły. Ale za was wszystkie w ciazy i przed trzymam kciuki.
Bardzo Ci wspolczuje [emoji45] badz dzielna Kochana.. przytulam z calych sil[emoji173] [emoji173]

Tak, robiłam na NFZ, skierowanie dostałam akurat od giną z Luxmedu. Na termin w Gamecie w Gdyni umawiałam się już w 7tc, lepiej umawiać się wczesniej
To w gamecie robili Ci prenatalne? W Rzgowie nie robią na NFZ. Obawiam się że będzie problem z terminami i będę musiała iść prywatnie ...

Hej, wczoraj zaliczyłam histeroskopie i czuje się całkiem dobrze. Nie pobierali żadnego wycinka do badani, zrobili tylko scratching endometrium. Myślicie, że okres około trzy dni po Histero nie jest za szybko? Wczoraj wzięłam ostatniego tabsa i powinnam czekać na @, ale jakos mam wątpliwości czy nie za szybko i czy będą efekty scratchingu

reklama
Dziewczyny, 8dpt 4-dniowego. Zrobiłam dzis sikańca, nie wytrzymałam. Jakiegoś superczulego, od 10 bety podobno wykrywa. Jedna kreska. Chyba pozamiatane :( :( :(
Jutro polece do labu na bete z krwi ale nie mam złudzeń...

Do góry