reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam betę, po niecałych 48 h z 108 jest 253, więc chyba jest ok. Trzymam kciuki dziś za wszystkie, a z mamą po chemii raczej bym uważała, sczzególnie w tych pierwszcyh dniach po niej, ale teraz mojego przyjaciela mama jest po 6 chemiach i ma wspaniałe wyniki, więc głowa do góry ( zaznaczam, że te wcześniej były tragiczne więc nawet nie wiadomo było co z tego będzie, a jest dobrze, nawet badzo dobrze!!!!) Trzeba wierzyć i nie dawać się tej bestii!!!!!;)
Super!gratuluję i bardzo sie cieszę!:D

reklama
Cześć
Moja historia zakończyła się źle , dziś serce juz nie biło , jutro mam jechać do szpitala. Nie wiem co dalej czy będzie jeszcze jakieś dalej, bo nie mam już siły. Ale za was wszystkie w ciazy i przed trzymam kciuki.

Cześć
Moja historia zakończyła się źle , dziś serce juz nie biło , jutro mam jechać do szpitala. Nie wiem co dalej czy będzie jeszcze jakieś dalej, bo nie mam już siły. Ale za was wszystkie w ciazy i przed trzymam kciuki.

Przykro mi Kochana :(
Trzymaj się i nie poddawaj. Umów się do Paśnika, sprawdź immunologię i jak będziesz gotowa wracaj do gry.

Cześć
Strasznie mi przykro. :-( Bądź dzielna kochana. Odpocznij kilka dni, i opracuj dalszy plan dzialania. Nie poddawaj się. :-*

Kochana Ty jesteś rocznik 80,tak? Więc chciałam Cię podpytać o te badania, bo i mnie wkrótce czekają. Miałaś robione na NFZ? W swojej klinice dostałaś skierowanie? Nie było problemu z terminami żeby się umówić na NFZ?
Tak, robiłam na NFZ, skierowanie dostałam akurat od giną z Luxmedu. Na termin w Gamecie w Gdyni umawiałam się już w 7tc, lepiej umawiać się wczesniej

reklama
Cześć
Bardzo mi przykro :(. Bardzo Ci współczuję. Odpocznij, przeżyj swoją żałobę. A jak będziesz miała siły, spróbuj jeszcze raz. Lub pomyśl o innych rozwiązaniach. Przekalkuluj, co jest dla Ciebie ważne. Ale to później... na razie mocno przytulam wirtualnie. Trzymaj się.

Do góry