Ewunka
Fanka BB :)
Jak beta ? Duuuuza ?Powodzenia!! Trzymam mocno kciuki! Dzieki Bogu ze zyjemy w takich czasach i kraju gdzie to jest mozliwe [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak beta ? Duuuuza ?Powodzenia!! Trzymam mocno kciuki! Dzieki Bogu ze zyjemy w takich czasach i kraju gdzie to jest mozliwe [emoji4]
Dokładnie nic dodać nic ująć. Dobrze że jest in vitro i nawet mi lżej jak wydaje pieniądze na leczenie bo chciałabym żeby te dobre kliniki trwały dla przyszłych bidulek które będą musiały walczyć o coś co powinno tak naturalnie sie zdarzyć. Agonia dooobra decyzja.Powodzenia!! Trzymam mocno kciuki! Dzieki Bogu ze zyjemy w takich czasach i kraju gdzie to jest mozliwe [emoji4]
Super przyrost [emoji173] gratulacje [emoji5]Dziewczyny mam betę, po niecałych 48 h z 108 jest 253, więc chyba jest ok. Trzymam kciuki dziś za wszystkie, a z mamą po chemii raczej bym uważała, sczzególnie w tych pierwszcyh dniach po niej, ale teraz mojego przyjaciela mama jest po 6 chemiach i ma wspaniałe wyniki, więc głowa do góry ( zaznaczam, że te wcześniej były tragiczne więc nawet nie wiadomo było co z tego będzie, a jest dobrze, nawet badzo dobrze!!!!) Trzeba wierzyć i nie dawać się tej bestii!!!!!
Bardzo ładnie rośnie. [emoji8]Dziewczyny mam betę, po niecałych 48 h z 108 jest 253, więc chyba jest ok. Trzymam kciuki dziś za wszystkie, a z mamą po chemii raczej bym uważała, sczzególnie w tych pierwszcyh dniach po niej, ale teraz mojego przyjaciela mama jest po 6 chemiach i ma wspaniałe wyniki, więc głowa do góry ( zaznaczam, że te wcześniej były tragiczne więc nawet nie wiadomo było co z tego będzie, a jest dobrze, nawet badzo dobrze!!!!) Trzeba wierzyć i nie dawać się tej bestii!!!!!
Który masz już dpt?Dziewczyny mam wynik i ostatnio 12dpt było 1557 dziś beta 9811. Znalazłam jakiś kalkulator i pokazał mi przyrost poniżej normy ale co mnie najbardziej martwi to spadek progesteronu do 11,41! Niby norma jest od 11 ale ... co myślicie? Wydaje się że beta sama w sobie piękna nie wiem co mam myśleć, wynik mnie zaniepokoil zamiast uspokoić, czekam na odpowiedz Doktorka. ..
Dziś 17 dpt progesteron biare ciągle 3 razy Luteina i dupek ostatnio był ponad 15 a teraz mega spadł. Licząc tygodnie ciąży skoro transfer miałam 4 czerwca 5-dniowek to jestem w 5 tygodniu prawda? To ta betę mam powyżej norm 5 tygodnia. Jak nie urok... oszalejeKtóry masz już dpt?
Ile bierzesz progesteronu dziennie?
Beta zwalnia po osiągnięciu takich wartości. Nie denerwuj się. [emoji8]