reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Cassiah uwierz w swoje kropki. A nawet jesli sie nie uda to przeciez zeby podejsc do kolejnej stymulacji nie potrzebujesz worka pieniedzy jak my w Polsce-przepraszam ze tak materialistycznie do tego podeszlam. Sama mialam 3 procedury gdzie mialam po 1 transferze kiepskiego zarodka. Wiele jest dziewczyn ktore wywala kupe kasy na pricedure, leki a nawet do transferu nie dochodzi. A Twoje zaridki zagamowaly w rozwoju w 5 dobie to moze byc wina kiepskiego labolatorium. Pamietaj ze u Ciebie maha lepsze warunki niz na szkielku. Gorzej by bylo jakby zatrzymaly sie w rozwoju na 3 dobie a tak to uszy do gory i nie nazekaj bo.bedzue pas na zyc
Dokładnie, jak też nie mam żadnych zamrożonych, mam mojego bąbelka ze sobą i walczę o niego, robię wszystko żeby było ok. Nooo poza małymi atakami paniki przed badaniami hih ale dziewczyny pociągają za warkoczyk i jest lepiej ;)

reklama
Cześć
Dziś zaczęłam krwawych zywa krwią , pojechałam na pogotowie zrobili usg , zarodej żyje ale 6 dni temu miał 2,8 mm a dziś tylko 5,3 . Wiec chyba jest źle zmierzyli fRh i jest 120 , powinno być niby więcej min 130. Krwawienie nie wiadomo od czego

Hej nie ma co się łamać moje zarodki nigdy nie dotrwały do 5 dnia zawsze w czwartym przestawały się dzielić. Właśnie z trzy dniowego jestem w 23 tygodniu ciąży:yes:
Jejku... gratulacje! A jaka byla u Was przyczyna jesli mozna wiedziec? Podnioslas mnie na duchu... Ja pierwsze co pomyslalam to to ze nie nasze geny z mezem sie jakos wykluczaja dlatego... Ale jest nadzieje skoro chociaz do tej 5ej przezyly....

No właśnie dzisiaj mam 3 dzień cyklu i jak przesune, to będzie kolejny miesiąc w plecy. Nie wiem czy z taką myślą odpoczne
Ja przesunelam chociaz sama w to nie wierze bo inaczej crio nalozyl by mi sie na moj wyjazd.coprawda jest on krotki bo 3 dniowy i nie oolacony ale obiecalam zabrac rodzico i nie chcialam tego odeolywac...bez jak sobie pomyslalam caly czas czlowiek zyl pod dtktando wizyt chyba juz zluzowalam poslady. Trzeba sie cieszyc tez zyciem tak na codzien. Zaczelismy z mezem do teatru smigac i wychodzic do knajp i wyjazd za gramanice wstepnie zaplanowany a nie tylko wizyty i wizyty i co miesiac depresja ze nic nie wychodzi. Ot tak sie rozpisalam[emoji16]

Dziewczynki jestem zalamana - dzwonilam do embriologa i ani jednego z 5ciu zarodkow nie udalo sie zamrozic... Miedzy 5-6 doba zaczely coraz gorzej sie rozwijac i nie bylo sensu zamrazac bo i tak by nie przetrwaly, tak sie wyrazila :( :( :( A mialy byc takie dobre i szybko rozwijajace sie... Boze jest mi tak smutno ze nie wiem [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana wiem co czujesz bo przez to przechodzilam ale ten transfer sie udaaaaa wiec wiesz[emoji16]

reklama
Ja mam połowę tego, a lekarz mówił że jest dobrze, i na tych zakresach co są w wynikach to jest ok. Więc proszę cię nie denerwuj sie bo ja się zacznę denerwować przez Ciebie, więc proszę o spokój i dbaj o nas hih (chodzi o przyrost bet bo mi się nie zrobiła odp.i nie wiadomo o co chodzi).

Do góry