reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Cassiah uwierz w swoje kropki. A nawet jesli sie nie uda to przeciez zeby podejsc do kolejnej stymulacji nie potrzebujesz worka pieniedzy jak my w Polsce-przepraszam ze tak materialistycznie do tego podeszlam. Sama mialam 3 procedury gdzie mialam po 1 transferze kiepskiego zarodka. Wiele jest dziewczyn ktore wywala kupe kasy na pricedure, leki a nawet do transferu nie dochodzi. A Twoje zaridki zagamowaly w rozwoju w 5 dobie to moze byc wina kiepskiego labolatorium. Pamietaj ze u Ciebie maha lepsze warunki niz na szkielku. Gorzej by bylo jakby zatrzymaly sie w rozwoju na 3 dobie a tak to uszy do gory i nie nazekaj bo.bedzue pas na zyc
Dokładnie, jak też nie mam żadnych zamrożonych, mam mojego bąbelka ze sobą i walczę o niego, robię wszystko żeby było ok. Nooo poza małymi atakami paniki przed badaniami hih ale dziewczyny pociągają za warkoczyk i jest lepiej ;)

reklama
Cześć
Dziś zaczęłam krwawych zywa krwią , pojechałam na pogotowie zrobili usg , zarodej żyje ale 6 dni temu miał 2,8 mm a dziś tylko 5,3 . Wiec chyba jest źle zmierzyli fRh i jest 120 , powinno być niby więcej min 130. Krwawienie nie wiadomo od czego

Hej nie ma co się łamać moje zarodki nigdy nie dotrwały do 5 dnia zawsze w czwartym przestawały się dzielić. Właśnie z trzy dniowego jestem w 23 tygodniu ciąży:yes:
Jejku... gratulacje! A jaka byla u Was przyczyna jesli mozna wiedziec? Podnioslas mnie na duchu... Ja pierwsze co pomyslalam to to ze nie nasze geny z mezem sie jakos wykluczaja dlatego... Ale jest nadzieje skoro chociaz do tej 5ej przezyly....

No właśnie dzisiaj mam 3 dzień cyklu i jak przesune, to będzie kolejny miesiąc w plecy. Nie wiem czy z taką myślą odpoczne
Ja przesunelam chociaz sama w to nie wierze bo inaczej crio nalozyl by mi sie na moj wyjazd.coprawda jest on krotki bo 3 dniowy i nie oolacony ale obiecalam zabrac rodzico i nie chcialam tego odeolywac...bez jak sobie pomyslalam caly czas czlowiek zyl pod dtktando wizyt chyba juz zluzowalam poslady. Trzeba sie cieszyc tez zyciem tak na codzien. Zaczelismy z mezem do teatru smigac i wychodzic do knajp i wyjazd za gramanice wstepnie zaplanowany a nie tylko wizyty i wizyty i co miesiac depresja ze nic nie wychodzi. Ot tak sie rozpisalam[emoji16]

Dziewczynki jestem zalamana - dzwonilam do embriologa i ani jednego z 5ciu zarodkow nie udalo sie zamrozic... Miedzy 5-6 doba zaczely coraz gorzej sie rozwijac i nie bylo sensu zamrazac bo i tak by nie przetrwaly, tak sie wyrazila :( :( :( A mialy byc takie dobre i szybko rozwijajace sie... Boze jest mi tak smutno ze nie wiem [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana wiem co czujesz bo przez to przechodzilam ale ten transfer sie udaaaaa wiec wiesz[emoji16]

reklama
Ja mam połowę tego, a lekarz mówił że jest dobrze, i na tych zakresach co są w wynikach to jest ok. Więc proszę cię nie denerwuj sie bo ja się zacznę denerwować przez Ciebie, więc proszę o spokój i dbaj o nas hih (chodzi o przyrost bet bo mi się nie zrobiła odp.i nie wiadomo o co chodzi).

Do góry