Cuuudownie!!!No, mamy teraz 9+4
reklama
misis188
Fanka BB :)
A zobaczysz ze za niedługo bedziesz chodzic z wielgachnym brzuchem i.pakować torbe di szpitala❤No, mamy teraz 9+4
Netiaskitchen
Nie za mało !!! śliczna beta i wlaściwy przyrost7 dpt beta 103,3
9 dpt beta 212,4
To nie za mało?
Jak najpierw była taka wysoka a teraz wzrost nieco ponad 100%. Hmmm [emoji848]
Koniczyna82
To masz jak ja. Tez mogę wcinać ale robi mi się słabo... i parę razy przytrafiły się omdlenia. Dzusznosc dla mnie jest masakryczne, czuje ze tracę oddech...Ale mam dzisiaj odloty, normalnie mam wrażenie, że zaraz zemdleję. Siedzę spokojnie przy biurku w pracy a słabo mi. Chyba mam już pierwsze symptomy nerwicy.
Koniczyna82
Justin87
No właśnie też mam duszności, takie uczucie niemożności złapania głębokiego oddechu.To masz jak ja. Tez mogę wcinać ale robi mi się słabo... i parę razy przytrafiły się omdlenia. Dzusznosc dla mnie jest masakryczne, czuje ze tracę oddech...
Justin87
Dziękuję. [emoji8][emoji8][emoji8] śliczny wierszyk.@Justynka masz ładny przyrost, jest w normie nie ma co rozkminiac. Taki mi się wierszyk dla ciebie stworzył pokraczny ale od serca
W poniedziałek zrób betę
dla spokojności.
A rodzic będziesz w lutym,
w miesiącu miłości!
misis188
Zauwazylam ze same wielkoludy te dzieci z in vitroCześć Ciotki.
Ja po wizycie. Bejbik rośnie zdrowo, waży już 1400g i ułożył się już do wyjścia i niech tak zostanie jeszcze 12 tygodni
No i oczywiście trzyma kciuki za kuzynów
reklama
Maryanka
Niestety u mnie niedrożność obu jajowodów, męża nasienie idealne Po stymulacji wyprodukowałam 16 oocytów z czego 11 nadawało się do zapłodenienia, aczkolwiek ze względu na procedury w Pl zapłodniono 6 z nich a 5 zamrożono. Z tych 6 zostały dwa zarodki które miałam podane w dwóch transferach niestety nieudanych. Po odmrożeniu 5 oocytow i zapłodnieniu ich również zostały dwa zarodki które podano mi na świeżo w styczniu i tak jeden z nich jest ze mną do dzisiaj. Bądź dobrej myśli, każda z nas tu przeszła już tyle a nadal walczymy z przeciwnościamiJejku... gratulacje! A jaka byla u Was przyczyna jesli mozna wiedziec? Podnioslas mnie na duchu... Ja pierwsze co pomyslalam to to ze nie nasze geny z mezem sie jakos wykluczaja dlatego... Ale jest nadzieje skoro chociaz do tej 5ej przezyly....
Podziel się: