reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana jest okej,bolal mnoe brzuch w nocy ale lekko.Natomiast dzisiaj wylecial ze mnie jakis plyn(taka przezroczysta substancja)nie wiem moze to plyn hodowlany od zarodka,ale ja juz mialam mysli ze mi zarodek wylecial [emoji14]
A Ty kochana?jak nastrpj oswajasz sie z nowym stanem :)
Dopóki nie zobaczę serduszka mocno bijącego, to będę się bała oswajać. Za to wtedy to myślę, że byłabym tak szalona, żeby kupić jakieś odlotowe śpiochy. ;)

Bierz nospę i magnez. [emoji8]

reklama
Dopóki nie zobaczę serduszka mocno bijącego, to będę się bała oswajać. Za to wtedy to myślę, że byłabym tak szalona, żeby kupić jakieś odlotowe śpiochy. ;):rofl2::D

Bierz nospę i magnez. [emoji8]
Biore, biore wszystko nawet luteine :) :*
A spiochy noo jaha jakies louis vouitton czy prada cos w ten deseń.Kochana jak i u mnie sie uda to kupie i Twojemu i mojemu maleństwu takie spiochy! :D:rofl2::rofl2::rofl2:

Biore, biore wszystko nawet luteine :) :*
A spiochy noo jaha jakies louis vouitton czy prada cos w ten deseń.Kochana jak i u mnie sie uda to kupie i Twojemu i mojemu maleństwu takie spiochy! :D:rofl2::rofl2::rofl2:
Trzymam za słowo. Hehe ;)
To luteina nie jest na receptę? Bo chyba mówiłaś, że lekarz nie chciał Ci dać recepty. To by była bardzo dobra wieść, że nie jest na receptę. ;)

Czesc ciocie.:) waze juz 1970 gram:)

Załączniki

• 201806191717051000.jpg
    201806191717051000.jpg
    256,9 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry