reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aaaaa, to chrzanić jakieś tam przekładanie wizyt! Najważniejsze miłości!!! Och!! Zazdrooo.... Nam tez by sie przydał w końcu jakis urlopik, a nie tylko ta kanapa i kanapa... A jak kilka dni wolnego to pierunem na wieś, bo rodzicom trzeba pomóc, a jak dwutygodniowy urlop to szaleję w łóżku po transferze:p Teraz choćby skały srały to nawet jak się nie uda to pierwszy tydzień września mam zarezerwowany na jakis urlop, może chociaz nad polskie morze posezonowo cos wyhaczymy :)

Asiu - ak będziecie nad morzem to KONIECZNIE zapraszam do nas do Polic!!!!:-)

A w Krakowie byliśmy tylko ok.1.5 godzinki..Ale we już jestem zakochana♡♡♡na pewno wrócę ♡♡♡

Tak -koniecznie choć parę dni-taki rilax jest potrzebny!!!

reklama
Kurciu wydaje mi się że chyba najważniejsze jest to ile masz na usg pecherzyków antralnych i do tego dobierają protokół. Myśle że ultra długi będzie raczej szedł w jakość niż ilość a ile poprzednio miałaś antralnych? 10 lat temu miałam długi i się udało teraz krótki i nie ale tu wchodzi czynnik wieku. Na usg tylko 6 pęcherzyków antralnych i mimo końakich dawek 300 i więcej jednostek to tylko 5 komórek. Trzymaj się i umawiamy się w sierpniu na świętowanie;)

Kurciu wydaje mi się że chyba najważniejsze jest to ile masz na usg pecherzyków antralnych i do tego dobierają protokół. Myśle że ultra długi będzie raczej szedł w jakość niż ilość a ile poprzednio miałaś antralnych? 10 lat temu miałam długi i się udało teraz krótki i nie ale tu wchodzi czynnik wieku. Na usg tylko 6 pęcherzyków antralnych i mimo końakich dawek 300 i więcej jednostek to tylko 5 komórek. Trzymaj się i umawiamy się w sierpniu na świętowanie;)
No wlasnie nie mam pojecia ile tych antralnych... powiedzial ze ten ultra dlugi jest lepszy przy endomendzie niz krotki. A ostatnio mialam dlugi to 6 dojrzalych komorek bylo.

A mogę zadać Ci dyskretne pytanie , ile przytyłaś ? Pytam się bo ja zaczynam z wagi mojej zdaniem dużej i myślę ile mogłabym przytyć aby nie przesadzić ;) narazie jestem 17tc i 2 kg na plusie . Tylko ze po rocznym leczeniu przybyło mnie 8 kg i nie zdarzyło zejść z wagi...

"Prawidłowe" przytycie w ciąży ponoć zależy od bmi przed ciążą. Ja miałam nadwagę (bmi ok 27) wiec zdrowo byłoby do 12 kg. Ani jednego pawia nie puściłam, więc nic nie zleciało, mimo to w 20 tc miałam +3. A potem były Święta (+2), wczasy (+3). Teraz mam takie ssanie że mi się ulewa z przejedzenia a ja dalej ładuję:baffled:. Jutro ważenie - strach się bać:ninja2:

reklama
Do góry