reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja biorę pół tabletki 25, czyli tyle co nic ale ładnie mi unormowało TSH z wyjściowej wartości 2,68 do ok. 1,3 Kilka dni podwyższonej bety i podrosło do prawie 2 i to po tabletce, bo się zapomniałam i wzięłam przed badaniem. Muszę wyliczyć te 50% więcej w takim razie. :)
Tez tak bralam pol tabletki 25 i ladnie mi unormowalo.Potem przestalam brac i bez euthyroxu mam 1.7 endo mowi ze tsh dobre.Ma byc ponizej 2 dla kobiet starających sie o dziecko :)
Czesc dziewczyny. W piatek 15.06 mialam transfer 2 zarodkow. Boje sie ze nic z tego bo nic nie czuje. Czasem brzuch troche poboli. 5 lat temu urodzilam dziecko z in vitro. Wtedy udalo nam sie za pierwszym razem i jedynym objawem byly wielkie bolace piersi, a teraz cos tam w nich czuje ale slabo. Eh...chcialabym zeby sie udalo bo synek bardzo chce miec rkdzenstwo.
Ja mialam wczoraj transwer lekko mnie brzuch w mocy bolal a tak to nic nie czuke wszystko ok. :)

No to w takim razie zrobie w poniedzielek 25.06, 10 dpt, 3 dniowych moruli :)
Ja tez mialam podany 3 dniowy, ktory po rozmrozeniu dzien przed transferem kompaktowal juz do blastki i bete planuje 9dpt [emoji4] jak bedzie mialo wyjsc to juz wyjdzie. Poprzednio ze swiezym 3dniowym w 9dpt mialam bete 40 [emoji4] czyli teraz i tak jakbym czekala dzien dluzej [emoji4]

Ostatnia edycja:
Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Gratulacje kochana oby tak dalej.!!!Takie zdjecia daja mi nadzieję [emoji173]

reklama
Do góry