reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie w poniedziałek będzie 12 dpt. Poprzednio przy transferze 3-dniowego robiłam 12 dpt i wyszło 239. Zastanawiam się, czy w sobotę nie zrobić sikańca...
Ja tez mialam teraz transfer 3-dniowych aczkolwiek wykazujacych juz cechy 4-dniowych (takie szybciochy dwa :) ) wiec moze tez juz 11-12 zrobie, czyli gdzies wtorek-sroda raczej. No zobaczymy w jakim bede stanie za kilka dni :)

reklama
Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Najpiękniejsze zdjęcia na świecie[emoji7] najważniejsze że niunia zdrowa [emoji6]

Oh, jak zaczęłam zjadać po 1 arbuzie dziennie to kg zaczęły przybywać w zastraszającym tempie:p A teraz to ze zjadanymi twixami kitram się przed chłopem:D O lodach nie wspomnę:rofl2:.
Z tą pomocą koleżance to piękna idea❤
Może chociaż wygospodaruj sobie jakiś dzień urlopu w tygodniu. Teraz musisz dbać nie tylko o czyjeś dzieci:)
A mogę zadać Ci dyskretne pytanie , ile przytyłaś ? Pytam się bo ja zaczynam z wagi mojej zdaniem dużej i myślę ile mogłabym przytyć aby nie przesadzić ;) narazie jestem 17tc i 2 kg na plusie . Tylko ze po rocznym leczeniu przybyło mnie 8 kg i nie zdarzyło zejść z wagi...

Kochane mam obawy od wizyty:( mam endometrium polipowate i myslalam ze bede miala znowu histeroskopie albo ze wdrozy jakies leki :) ale dr G powiedzial ze przez to endometrium ide dlugim protokolem i on ma pomoc :/ czy to prawda?

Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Jaka cudna Kciężniczka! <3

reklama
@myszkakiszka jak samopoczucie? :)
@Agonia777 trzymam kciuki za owocną wizytę u Pasikonika.
Kochana jest okej,bolal mnoe brzuch w nocy ale lekko.Natomiast dzisiaj wylecial ze mnie jakis plyn(taka przezroczysta substancja)nie wiem moze to plyn hodowlany od zarodka,ale ja juz mialam mysli ze mi zarodek wylecial :p
A Ty kochana?jak nastrpj oswajasz sie z nowym stanem :)

Do góry