reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie w poniedziałek będzie 12 dpt. Poprzednio przy transferze 3-dniowego robiłam 12 dpt i wyszło 239. Zastanawiam się, czy w sobotę nie zrobić sikańca...
Ja tez mialam teraz transfer 3-dniowych aczkolwiek wykazujacych juz cechy 4-dniowych (takie szybciochy dwa :) ) wiec moze tez juz 11-12 zrobie, czyli gdzies wtorek-sroda raczej. No zobaczymy w jakim bede stanie za kilka dni :)

reklama
Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Najpiękniejsze zdjęcia na świecie[emoji7] najważniejsze że niunia zdrowa [emoji6]

Oh, jak zaczęłam zjadać po 1 arbuzie dziennie to kg zaczęły przybywać w zastraszającym tempie:p A teraz to ze zjadanymi twixami kitram się przed chłopem:D O lodach nie wspomnę:rofl2:.
Z tą pomocą koleżance to piękna idea❤
Może chociaż wygospodaruj sobie jakiś dzień urlopu w tygodniu. Teraz musisz dbać nie tylko o czyjeś dzieci:)
A mogę zadać Ci dyskretne pytanie , ile przytyłaś ? Pytam się bo ja zaczynam z wagi mojej zdaniem dużej i myślę ile mogłabym przytyć aby nie przesadzić ;) narazie jestem 17tc i 2 kg na plusie . Tylko ze po rocznym leczeniu przybyło mnie 8 kg i nie zdarzyło zejść z wagi...

Kochane mam obawy od wizyty:( mam endometrium polipowate i myslalam ze bede miala znowu histeroskopie albo ze wdrozy jakies leki :) ale dr G powiedzial ze przez to endometrium ide dlugim protokolem i on ma pomoc :/ czy to prawda?

Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] :D cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop :D kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809
Jaka cudna Kciężniczka! <3

reklama
@myszkakiszka jak samopoczucie? :)
@Agonia777 trzymam kciuki za owocną wizytę u Pasikonika.
Kochana jest okej,bolal mnoe brzuch w nocy ale lekko.Natomiast dzisiaj wylecial ze mnie jakis plyn(taka przezroczysta substancja)nie wiem moze to plyn hodowlany od zarodka,ale ja juz mialam mysli ze mi zarodek wylecial :p
A Ty kochana?jak nastrpj oswajasz sie z nowym stanem :)

Do góry