Mecz oglądała jak nic i o nas zapomniała, a my tu kciuki już sine od zaciskania mamy!
Ja też meczowe I ochhhh ;-(...
Znałam dzisiaj 10 H z gór by być z Nimi A tu...klops:-(
Oby odrobili z Kolumbią...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mecz oglądała jak nic i o nas zapomniała, a my tu kciuki już sine od zaciskania mamy!
Misssis ogroomniaste gratulacje i nie znikaj z tego forum bo twoja walka daje dużo siły pozostałym. Buziaczki dla Hubcia rośnijcie zdrowoCzesc ciocie. waze juz 1970 gram
Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 ❤jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?Dopóki nie zobaczę serduszka mocno bijącego, to będę się bała oswajać. Za to wtedy to myślę, że byłabym tak szalona, żeby kupić jakieś odlotowe śpiochy.
Bierz nospę i magnez. [emoji8]
Jak pięknie!!! [emoji173][emoji173][emoji173] I po co było tyle się stresować? Skoro mówilyśmy, że pierwsza beta była ok.Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 [emoji173]jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
Witaj w klubie, właśnie wróciłam dopiero...padam na twarz. Beta...109 ❤jejku święty nigdy takiego czegoś nie miałam!!!!tyle nerwów, trzęsiawek ale jest chociaż trochę lżej, nooo dużo lżej hih. Za 10-14dni mam zrobić kolejne badania. Powiedzcie mi czy ty też tak.miałyście? Ja jestem 10dpt 5 dniowej blastki mam robić betę jakoś częściej .Czy robić tak jak on mówi, tylko napiszcie mi czy bezpieczniej jest żeby tą betę kontrolować, jej przyrost?
Koliberku piękny przyrost UDAŁO CI SIĘ bądź teraz najszczęśliwsza bo piękne chwile przed tobąGratuluję I kciuki za przyrost-zrób w czwartek!!!!
Ni właśnie jak ja się dowiedziałem o tym wyniku to byliśmy z mężem że ja się nic nie zapytałam, nic kompletnie aż on mówił żeby coś powiedzieć hih. Tylko powiedział że.za10-15 dni na wizytę z wynikami progesteronu estrogenu i bhct. Ale ja jestem muł, a jechałam całą drogę o praktycZnie nic nie mówiłam...napiszę do tej opiekunki żeby się spytała, bo tak mnie brZuch boli, jakby okres miał przyjść i się macica kurczyła czy nospę mogę brać.Jak pięknie!!! [emoji173][emoji173][emoji173] I po co było tyle się stresować? Skoro mówilyśmy, że pierwsza beta była ok.
Nie wiem właśnie Ile razy betę robić. Jutro jadę na drugą betę i się zastanawiam, co dalej.
A co w klinice mówili?
I jestem slodki ❤❤Czesc ciocie. waze juz 1970 gram
Z calego serducha ciesze sie jak tylko mozna najmocniej!!!!! :* rosnijcie dalej zdrowo!!! Malutka faktycznie duuuuza, ale bedzie miejsca do calowanka!!Cześć ciotki [emoji173] my po wizycie [emoji173] 31+1 I mała..a w sumie nie taka mała? Waży 2kg [emoji23] cały tatuś na zdjęciu [emoji14] grzecznie dała się pomierzyc ale bardzo uciska matce główka na pęcherz i lejemy non stop kopie mocno i się rozpycha [emoji173]
MODLĘ SIĘ ŻEBY KAŻDA Z WAS MIAŁA TAKIEGO CUDAKA !! UDA SIĘ!! [emoji173] Zobacz załącznik 868809