reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Krwawienia ( bo chyba o tym tu mowa ) ja niepokojace ale nie musza oznaczac nic złego .Mi sie krew po nogach lała w 8dpt ( w 7 beta 88) i to z tego wyszło. Zobacz załącznik 868324

Tak, wiem że i po krwawieniach ciążę się utrzymują, ale wtedy warto szybko sprawdzić co się dzieje. A plamienia ma prawie każda, dlatego nie ma co panikować, tym bardziej że nie towarzyszom temu skurcze.
Córę masz przepiękną:)

reklama
Ja
Hej Dziewczyny, jadę na betę dzisiaj ale bez wiary. Zrobiłam test i jakiś bladzioch wyszedł, więc pewnie biochemiczna i już po balu. Chyba że test zepsuty, bo jakiś taki rozlany, jednak wątpię w tę opcję. Jeśli to biochemiczna, to po prostu umrę. [emoji22][emoji22][emoji22]Zobacz załącznik 868314
Bym obstawiala zepsuty test bo raczej nie powinien sie tak rozlac
Mowilam ci ze bobo testy sa do dupy
Trzymam kciuki ;)

Tak, wiem że i po krwawieniach ciążę się utrzymują, ale wtedy warto szybko sprawdzić co się dzieje. A plamienia ma prawie każda, dlatego nie ma co panikować, tym bardziej że nie towarzyszom temu skurcze.
Córę masz przepiękną:)
U mnie troche inaczej .... nie pozwolili mi zrobic usg by tam nie grzebac bez potrzeby . Poszlam na planowane co tydzień pecherzykowe zarodkowe i serduszkowe . Bo tak naprawde w 8 dpt nic nie zrobisz nic nie zobaczysz .Wiec dołozyli mi Crinone i kazali isc na spacer ;)

Czasami sie udaje i owszem . Ale przy tak duzym obciazeniu psychicznym i finansowym jak jest in vitro dla mnie pochodzenie bez prog i liczenie na nature ( ta natura cos nie działa skoro robimy in vitro ) ja bym nie zaryzykowała i od takiego artysty bym uciekła . Ale ja to ja .
Zgadzam sie z Toba. U mnie jest „tylko” problem z jajowodami a raczej ich brakiem, w przypadku kiedy dochodza inne czynniki nie ma sensu ryzykowac bez progesteronu ;) Ja tylko chcialam napisac, ze u mnie byl taki przypadek ;)

Hej Dziewczyny, jadę na betę dzisiaj ale bez wiary. Zrobiłam test i jakiś bladzioch wyszedł, więc pewnie biochemiczna i już po balu. Chyba że test zepsuty, bo jakiś taki rozlany, jednak wątpię w tę opcję. Jeśli to biochemiczna, to po prostu umrę. [emoji22][emoji22][emoji22]Zobacz załącznik 868314

Może to tylko tak test wyszedł, a powiedz mi przy transferze może być biochemiczna? Czy to jak to rozumieć

reklama
Do góry