gosia321
Fanka BB :)
Nic nie wykopala to testy do dupy. Trzymam kciuki kochanaWiem Gosiu. Nie lubimy się już z bobo testami albo z moją macicą jeśli wykopała zarodki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie wykopala to testy do dupy. Trzymam kciuki kochanaWiem Gosiu. Nie lubimy się już z bobo testami albo z moją macicą jeśli wykopała zarodki...
U mnie troche inaczej .... nie pozwolili mi zrobic usg by tam nie grzebac bez potrzeby . Poszlam na planowane co tydzień pecherzykowe zarodkowe i serduszkowe . Bo tak naprawde w 8 dpt nic nie zrobisz nic nie zobaczysz .Wiec dołozyli mi Crinone i kazali isc na spacer
Justin!!!!! Pociągam cie za warkoczyk, będzie dobrze!!!!!!Właśnie jadę ale wynik pewnie i tak ok.14.
Wczoraj była ładna druga krecha a dzisiaj jakaś totalna porażka, więc myślę, że jest po zawodach.
Myślę, że u mnie po prostu nie może być zbyt pięknie i prosto, los by mi nie dał tej przyjemności. Tak więc trudno, będzie najwyżej kierunek Ciechocinek. Przecież nie można się poddawać.