reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja za pierwszym razem podchodzilam na naturalnym bez progesteronu i ciaze donosilam. Wtedy jeszcze nie bylo mnie na forum to nie schizowalam :p Tym razem dostalam prg na naturalnym ale mialam stres do samego odstawienia hehe Czasami im czlowiek mniej wie tym spokojnieszy ;)
Czasami sie udaje i owszem . Ale przy tak duzym obciazeniu psychicznym i finansowym jak jest in vitro dla mnie pochodzenie bez prog i liczenie na nature ( ta natura cos nie działa skoro robimy in vitro ) ja bym nie zaryzykowała i od takiego artysty bym uciekła . Ale ja to ja .

reklama
Dziewczyny dzisiaj mam pierwszy dzień cyklu. W środę mam się pokazać u lekarza i ma stwierdzić czy wszystko się uspokoiło po hiper stymulacji. Dziewczyny powiedzcie, jak oczywiście wszystko pójdzie dobrze i lekarz powie, że będzie transfer, to kiedy może być? Za tydzień jedziemy na urlop na dwa tygodnie, a nie chcę odkładać transferu na kolejny miesiąc.

Przed urlopem na pewno nie, a po urlopie raczej będzie za późno. Poczekaj co Ci lekarz powie na wizycie.

Właśnie jadę ale wynik pewnie i tak ok.14. :)
Wczoraj była ładna druga krecha a dzisiaj jakaś totalna porażka, więc myślę, że jest po zawodach.
Myślę, że u mnie po prostu nie może być zbyt pięknie i prosto, los by mi nie dał tej przyjemności. Tak więc trudno, będzie najwyżej kierunek Ciechocinek. Przecież nie można się poddawać.
Ale przeciez ten test jest ewidentnie trefny, a rozmazana krecha ladnie czerwona. Nie przestawaj wierzyc w Twoje dzieci, bo Ci A pare lat za do dupsko skopia [emoji6]
Trzymam kciuki!

Dzięki za wyczerpująca informacje :) bystre z Ciebie dziewczę ;) no ja na niego wogole nie moge narzekać.Jest bardzo rzeczowy,nie pogadasz z nim o kurzych cyckach ani o swoich zalach,to konkretny lekarz.Zasze odpowoada na pytania i ma czas dla pacjenta,informuje na bieżąco co i jak!no wszystko sie zgadza tak jak napisalaś.Chociaz slyszalam o nim tez niepochlebne opinie, ale ja tam mam pozytywny odbior.Korzystam też z programu doktorka-i tu musze przyznac ze terminowosc na podstawie badań ma idealna!Transwer czwarty mam nadzieje ze tym razem sie uda :) bo troche zaczynaja mnie irytowac te porażki!
4 transfer bez prog ?
To zwykłe naciaganie i zarabianie na ludzkim nieszczesciu ......
Taki własnie jest naturalny ( jak nie powiesz co chcesz mie bedziesz sie upierac ) to Cie naturalnie go x trsnsferu bedzie prowadził ....

Właśnie jadę ale wynik pewnie i tak ok.14. :)
Wczoraj była ładna druga krecha a dzisiaj jakaś totalna porażka, więc myślę, że jest po zawodach.
Myślę, że u mnie po prostu nie może być zbyt pięknie i prosto, los by mi nie dał tej przyjemności. Tak więc trudno, będzie najwyżej kierunek Ciechocinek. Przecież nie można się poddawać.

A może po prostu skali zabrakło w sikaczu, dlatego krecha wyszła poza skalę:)
Trzymam kciuki za piękną betę✊✊✊

reklama
Czwarty?
Słuchaj ja nic nie mówię ale za nic nie podeszła bym więcej bez progesteronu i heparyny...wypisze ci na bank. Sam mi mówił ze od trzeciego nieudanego standardowo wypisuje heparynę. Ja powiedziałam ze nie mam zamiaru czekac na trzeci nieudany wiec co miał zrobić, wypisał przy trzecim transferze.
Noo ja mysle ze koles wie co robi!w koncu wiedzę ma!no nic przekonam sie a jak nie to go docisnę!:D
Milego dnia Wszystkim!

Ostatnia edycja:
Do góry