Aha czyli transfer normalnie Ci wstrzykiwali ale nie bylo implantacji , rozumiem . Tak wezniemy ten MSOME napewno bo maz ma slabe nasienie .One powodoealy to ze nie dochodziło do implantacji. Przy zaplodnieniu wezcie sobie dodatkowo MSOME
reklama
Ja mam AMH 4.48 i lekarz powiedzial ze ładneKurczw chyba cos kolo 3 ale nie powiem.Ci dokladnie bo od jakiegos czasu jak chce sie zalogoewc na diagnostyke to caly czas mi.pisze ze sa prace serwisowe
Sylvia00
Fanka BB :)
Cześć dzidziewcz ,
Mam na leki, ktore chetnie poślę dalej
Dostinex cale opakowanie nigdy nie otwierane data waznosci 01.2019
Femibion 1 data ważności 09.2019 brak 5 tabletek
Ovarin data ważności 08.2019 28 tabletek
Fragmin 5000 j. m. To heparyna data waznosci 12.2019
Zainteresowane osoby prosze o wiadomosc na priv, na pewno sie dogadamy
misis188
Transfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?Aha czyli transfer normalnie Ci wstrzykiwali ale nie bylo implantacji , rozumiem . Tak wezniemy ten MSOME napewno bo maz ma slabe nasienie .
misis188
Hej jak sie czujesz? Czemu nas opuscilas? ktory to juz tydzien?Cześć dzidziewcz ,
Noby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek antyTransfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?
misis188
Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego rokuNoby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek anty
Sylvia00
Hej mam mega miejsce w krzakach he he... Na cieżarówkach tez...Hej jak sie czujesz? Czemu nas opuscilas? ktory to juz tydzien?
Czuje sie super, najgorsze za mna. Teraz 18tc zaczynam.
Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku
Embriolodzy w gc są za trzymaniem do 3 doby (nawet przy problemach z nasieniem). Że w macicy zawsze warunki lepsze niż w lab.
reklama
Bo ja myslalam ze to wiesz trzymaja do momentu zapłodnienia . Pewnie na dniach wszystkiego sie dowiem . Kiedy mam przyjsc itd i jak to sie bedzie odbywalo . Bo oni ci za 5dni kazali przyjsc i wtedy ten zabieg mialas ?Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku
Podziel się: