reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dzidziewcz ,
Mam na leki, ktore chetnie poślę dalej
Dostinex cale opakowanie nigdy nie otwierane data waznosci 01.2019
Femibion 1 data ważności 09.2019 brak 5 tabletek
Ovarin data ważności 08.2019 28 tabletek
Fragmin 5000 j. m. To heparyna data waznosci 12.2019

Zainteresowane osoby prosze o wiadomosc na priv, na pewno sie dogadamy

Aha czyli transfer normalnie Ci wstrzykiwali ale nie bylo implantacji , rozumiem . Tak wezniemy ten MSOME napewno bo maz ma slabe nasienie .;)
Transfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?

Cześć dzidziewcz ,
Mam na leki, ktore chetnie poślę dalej
Dostinex cale opakowanie nigdy nie otwierane data waznosci 01.2019
Femibion 1 data ważności 09.2019 brak 5 tabletek
Ovarin data ważności 08.2019 28 tabletek
Fragmin 5000 j. m. To heparyna data waznosci 12.2019

Zainteresowane osoby prosze o wiadomosc na priv, na pewno sie dogadamy
Hej:) jak sie czujesz? Czemu nas opuscilas?:( ktory to juz tydzien?

Transfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?
Noby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek anty

Noby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek anty
Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku

Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku

Embriolodzy w gc są za trzymaniem do 3 doby (nawet przy problemach z nasieniem). Że w macicy zawsze warunki lepsze niż w lab.

reklama
Bo ja myslalam ze to wiesz trzymaja do momentu zapłodnienia . Pewnie na dniach wszystkiego sie dowiem . Kiedy mam przyjsc itd i jak to sie bedzie odbywalo . Bo oni ci za 5dni kazali przyjsc i wtedy ten zabieg mialas ?

Do góry