reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dzidziewcz ,
Mam na leki, ktore chetnie poślę dalej
Dostinex cale opakowanie nigdy nie otwierane data waznosci 01.2019
Femibion 1 data ważności 09.2019 brak 5 tabletek
Ovarin data ważności 08.2019 28 tabletek
Fragmin 5000 j. m. To heparyna data waznosci 12.2019

Zainteresowane osoby prosze o wiadomosc na priv, na pewno sie dogadamy

Aha czyli transfer normalnie Ci wstrzykiwali ale nie bylo implantacji , rozumiem . Tak wezniemy ten MSOME napewno bo maz ma slabe nasienie .;)
Transfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?

Cześć dzidziewcz ,
Mam na leki, ktore chetnie poślę dalej
Dostinex cale opakowanie nigdy nie otwierane data waznosci 01.2019
Femibion 1 data ważności 09.2019 brak 5 tabletek
Ovarin data ważności 08.2019 28 tabletek
Fragmin 5000 j. m. To heparyna data waznosci 12.2019

Zainteresowane osoby prosze o wiadomosc na priv, na pewno sie dogadamy
Hej:) jak sie czujesz? Czemu nas opuscilas?:( ktory to juz tydzien?

Transfer był normalnie tylko moj organizm zwalczal zarodek. A u Was jesli sa problemy z nasieniem to do ktoreh doby chca trzymac zarodki? Do blastki pewno?
Noby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek anty

Noby w tym programie 2+1 w gyncentrum Katowice jest napisane ze metodą IMSI do 3 dób trzymaja ale napewno dowiem sie wszystkiego w kolnych wizytach . Mam w srode isc na uSG jak pracuje organizm bez tabletek anty
Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku

Asia wczoraj miala wizyte i ze zmienilo.sie i trzymia.do 5 doby. Ja teztez czesc zarodkow mrozilam w 3 dobie a 2 zostawilam do 5. Tak na prawde to tam ustalasz z embriologami wszystko a nie ze klinika Ci narzuca ze te musimy trzymac do 5 doby no chyba ze sie coś zmienilo od zeszlego roku

Embriolodzy w gc są za trzymaniem do 3 doby (nawet przy problemach z nasieniem). Że w macicy zawsze warunki lepsze niż w lab.

reklama
Bo ja myslalam ze to wiesz trzymaja do momentu zapłodnienia . Pewnie na dniach wszystkiego sie dowiem . Kiedy mam przyjsc itd i jak to sie bedzie odbywalo . Bo oni ci za 5dni kazali przyjsc i wtedy ten zabieg mialas ?

Do góry