reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas był już grubszy temat rozstania :( nawet pozew rozwody wpłynął do sądu. Na horyzoncie była inna kobieta z dzieckiem, z która mąż zamieszkał. Szybko się przekonał, że miłość życia ma się jedna i od października jesteśmy znowu razem. Możecie mnie oceniać, ze dałam zdrajcy drugą szanse, ale decyzji nie żałuje, teraz jest nam cudownie! Nic nie dzieje się bez przyczyny i tak samo musiało być z naszym rozstaniem. Teraz jest cudowny czas na dziecko :)
W życiu trzeba się czasem mylić i dać szanse wszystkim w koło na błędy... Cieszę się, że jest "cudownie", oby już więcej Wam wiary i miłości nie zabrakło :) trzymam kciuki za maleństwo, żeby szybciutko wkradło się między Was :)

Oo to super , az Mi lżej bo juz myślałam ze znów coś pójdzie nie tak ;) a normalnie dostałaś zastrzyki ? udało sie te in vitro ?
Bo antykoncepcja jest tylko przy dlugim protokole. Ja mialam dlugiego protokolu marne efekty bo po 3 oocyty a przy krotkim ktory mialsm 3 razy od 15 do 30 oocytow wiec roznica kolosalna. Normalnie od bodajze 2dc dostawalam zastrzyki. Teraz jestem w 8mc po krotkim protokole

U nas był już grubszy temat rozstania :( nawet pozew rozwody wpłynął do sądu. Na horyzoncie była inna kobieta z dzieckiem, z która mąż zamieszkał. Szybko się przekonał, że miłość życia ma się jedna i od października jesteśmy znowu razem. Możecie mnie oceniać, ze dałam zdrajcy drugą szanse, ale decyzji nie żałuje, teraz jest nam cudownie! Nic nie dzieje się bez przyczyny i tak samo musiało być z naszym rozstaniem. Teraz jest cudowny czas na dziecko :)
Tosia na tym forum chyba nikt nikogo nie ocenia, jest taka zasada w życiu że jak ktoś nie rozumie wyborów innych to trzeba mu zaproponować żeby ubrał nasze buty i przrszedł w nich kilka kilometrów. Ja też nie miałam lekkkiego życia dorosłego czasami myślę że to był jakiś straszny film który się skończył a uwierzvie że było w nim tyle wątków różnych że aż głowa mała. Teraz mam przy sobie Anioła i jestem wreszcie spokojna. Tosiu mam nadzieję, że po tym wszystkim ułoży ci się. Będę trzymać kciuki

Bo antykoncepcja jest tylko przy dlugim protokole. Ja mialam dlugiego protokolu marne efekty bo po 3 oocyty a przy krotkim ktory mialsm 3 razy od 15 do 30 oocytow wiec roznica kolosalna. Normalnie od bodajze 2dc dostawalam zastrzyki. Teraz jestem w 8mc po krotkim protokole
No to super gratuluje :* a przy krótkim protokole udalo ci sie za pierwszy razem bo nie zrozumialam tego ze mialas 3 razy ? a mialas metoda IMSI ?

reklama
Oczywiscie ze dobrze zrobilas! Mialabys oddac jakiejs glupiej obcej babie osobe ktora kochasz? To by dopiero byla glupota :) Czasem warto schowac dume w kieszen bo koniec koncow lepiej sie na tym wychodzi :) A oni czesto po takiej sytuacji sa jeszcze lepszymi ludzmi niz przed :) Szczescia Wam zycze :*

Do góry