misis188
Fanka BB :)
Ja to ujelam delikatniejZnaczy sie przewidujesz ze wyzygam pol swojego tluszczu na poczatku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to ujelam delikatniejZnaczy sie przewidujesz ze wyzygam pol swojego tluszczu na poczatku
Moze jeszcze nie byc serduszka. Wiem ze miałaś blastki to powiedzmy 3 dni do moich zarodkow to tak patrzac widzialam zarodek 23dpt a wczesniej 2 dni bylam na pogotowiu i.byl.tylko pecherzyk19dpt
Dokladnie i teksty typu wyjedzcie gdzies i trzeba odpuscic, mam ochote wtedy przypierdolic od takiego suchego piedolenia.Dokladnie. Ja z kolei ciagle slysze z kazdej strony historie jak to inne pary chcialy chcialy, staraly sie, a jak odpuscily to nagle bach. I qrwica mnie bierze gdy ktos mi wmawia ze mam PRZESTAC chciec to wtedy bede w ciazy..
Szczegolnie duzo w takich sprawach maja do powiedzenia osoby ktore nigdy sie o dzieci specjalnie mocno starac nie musialy, a problemy z plodnoscia sa dla nich rownie bliskie niczym zupa z azji..
Gratuluje [emoji106] [emoji106] [emoji106] rośnij w siłe [emoji2]Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
Nie nie ostatnio wielu dziewczyna nie z tego forum w 30tc zmienia się płeć i wyprawkę sprzedają zaczęłam się martwić bo i mi mówią że za ladnie wyglądam na dziewczynek..@zylwia a Ty wczoraj mialas jakas wizyte i dr Ci powiedział ze zamiast Lenki jest Leos??
Kochana ja już 3 tydzień u mamy siedzę i ni3 mam dostępu do kompa dziś pojadę to dodam ż kompa napewno wszystko dobrze zrobiłaś:* ja kopiuje narazie z telefonu te stare :*@zylwia chyba namieszlam cos w kalendarzu zmienilam date porodu ale jakos nie chce mi wskoczyc w odpowiednie miejsce. Aktualna data to 06.07 i dodalam ostatnia wizyte na 18.06 Robilam wszystko jak zawsze w kalendarzu ale chyba cos nie pykło Za utrudnienia przepraszam
Zebys wiedziala. Ja trafilam na takiego ginekologa zaraz po poronieniu. On mi gada ze po co invi, on zna kogos prywatnie, spec o monitorowania cyklu, prosze tam isc. Nie trzeba invi. Ja mu mowie, ze u mnie monitorowac mozna ser szwajcarski a z nasieniem M raczej kolejne 10 lat moge bezskutecznie probowac a ten mi dalej, ze nie trzeba invi i tylko monitoring. No myslalam ze dziadowi przypierdziele.Dokladnie i teksty typu wyjedzcie gdzies i trzeba odpuscic, mam ochote wtedy przypierdolic od takiego suchego piedolenia.
Gratki!Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)
Gratulacje!!!!Ja już po mojej pierwszej wizycie ciążowej. Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i maluszek 3mm z bijącym sercuchem. Jestem taka szczęśliwa;-)