reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 nie , skierowania nie dostałam napisał mi na kratce immuno fenotyp plus nk w 18-22 dzień cyklu a cykle mam różnie od 23 do 26- wiec trudno utracić No nic zadzwonie do nich. Na subpopulacje w invicta czeka sie 3 dni . Chciałam zrobić jutro bo to 19 dzień cyklu.
Czyli masz zrobic subpopulacje
Gdybys miala zrobic cytokiny to napisalby cytokiny lub test cba

reklama
tak żeby nie było na smutno całkiem:mój Małż mówi do mnie rano-"wiesz wszystko się sprawdza-Trump i Kim podpisali umowę o denukleryzacji sprawdza się Pismo Św. niedługo koniec świata"-ja na to:
To rozumiem,że dajemy sobie spokój z Dziackiem-bo jak koniec bliski :D:D:D:D:D:errr::errr::errr::D:D:D

@gosia321 @chlopkers @dżoasia -dziękuję za odpowiedzi,wsparcie...tak się zastanawiam-koleżanka mi napisała,że za dużo tych przeciwieństw,że może warto adopcję rozważyć a nie na siłę walczyć o ciążę...nie wiem-może ma rację?dół mnie złapał po tych wieściach :( strach myśleć co dalej. No nic jadę w czwartek w góry to może oczyszczę głowę ...Miłego dnia!
Kochana moja tez mi tak kiedys powiedziala a doslownie ile ja jeszcze badan zrobie i ile lekow wezme zeby byc w ciazy ze moze lepiej o adopcji pomyslec. Wiec jej powiedzialam zeby sie postawila w sytuacji kiedy nie ma swojego dziecka i niech sobie odpowie na pytanie ile by ona zronila zeby je miec. Nie bierz do glowy ktos kto nie ma problemu z zajsciem i nie musi przechodzic przez takie leczenie nigdy nas do konca nie zrozumie

taaa ma dwoje-pierwsze z 1 procedury i 1 transfer a drugi naturals :) ale jest młodsza-dużo wcześniej zaczęła-no i nie myślę,że chce żle...na pewno nie.
No to miala to szczescie ze udalo sie przy puerwszej procedurze co nie znaczy ze musi ci prawic takie rzeczy bo nie kazdemu udaje sie za 1 razem. Jeden ma mniejszy drugi wiekszy problem

No to miala to szczescie ze udalo sie przy puerwszej procedurze co nie znaczy ze musi ci prawic takie rzeczy bo nie kazdemu udaje sie za 1 razem. Jeden ma mniejszy drugi wiekszy problem
Dokladnie. Ja z kolei ciagle slysze z kazdej strony historie jak to inne pary chcialy chcialy, staraly sie, a jak odpuscily to nagle bach. I qrwica mnie bierze gdy ktos mi wmawia ze mam PRZESTAC chciec to wtedy bede w ciazy..
Szczegolnie duzo w takich sprawach maja do powiedzenia osoby ktore nigdy sie o dzieci specjalnie mocno starac nie musialy, a problemy z plodnoscia sa dla nich rownie bliskie niczym zupa z azji..

Dokladnie. Ja z kolei ciagle slysze z kazdej strony historie jak to inne pary chcialy chcialy, staraly sie, a jak odpuscily to nagle bach. I qrwica mnie bierze gdy ktos mi wmawia ze mam PRZESTAC chciec to wtedy bede w ciazy..

Taaa też to słyszałam często-dopiero jak dobitnie uświadomiłam ,że u mnie to na pewno nie TEN problem to się skończyło :D Teraz za to mam wrażenie ,że już wszyscy mnie skreślili!!!:angry::angry::angry:Jeszcze im pokaże:yes::yes::yes:

Taaa też to słyszałam często-dopiero jak dobitnie uświadomiłam ,że u mnie to na pewno nie TEN problem to się skończyło :D Teraz za to mam wrażenie ,że już wszyscy mnie skreślili!!!:angry::angry::angry:Jeszcze im pokaże:yes::yes::yes:
Kazda z nas przechodzi trudna droge, jednym udaje sie szybciej, innym pozniej, ale o tym kiedy powiedziec sobie dosc powinnysmy decydowac my same, ewentualnie z malzami [emoji6] a nie pod wplywem slow osob postronnych.
Szanownej kolezance przekaz od kolezanek z forum zeby sobie zachowala swoje dobre rady dla siebie.
Ja wlasnie dlatego zeby uniknac takich sytuacji, przestalam z kimkolwiek rozmawiac o ivf

reklama
@zylwia chyba namieszlam cos w kalendarzu :p zmienilam date porodu ale jakos nie chce mi wskoczyc w odpowiednie miejsce. Aktualna data to 06.07 :) i dodalam ostatnia wizyte na 18.06 ;) Robilam wszystko jak zawsze w kalendarzu ale chyba cos nie pykło :p Za utrudnienia przepraszam :)

Do góry