reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 @chlopkers @dżoasia -dziękuję za odpowiedzi,wsparcie...tak się zastanawiam-koleżanka mi napisała,że za dużo tych przeciwieństw,że może warto adopcję rozważyć a nie na siłę walczyć o ciążę...nie wiem-może ma rację?dół mnie złapał po tych wieściach :( strach myśleć co dalej. No nic jadę w czwartek w góry to może oczyszczę głowę ...Miłego dnia!
Uwielbiam kozwa takie doradzanie. Kolezanki zamast Cie podniesc na duchu to Cie doluja. Kochana nic nie boj:), doc Pasnik bedzie miał na Ciebie sposob:)

reklama
@gosia321 @chlopkers @dżoasia -dziękuję za odpowiedzi,wsparcie...tak się zastanawiam-koleżanka mi napisała,że za dużo tych przeciwieństw,że może warto adopcję rozważyć a nie na siłę walczyć o ciążę...nie wiem-może ma rację?dół mnie złapał po tych wieściach :( strach myśleć co dalej. No nic jadę w czwartek w góry to może oczyszczę głowę ...Miłego dnia!
A ta Twoja kolezanka to ile przeszla procedur ze daje Ci takie rady? Ma w ogole dzieci?

taaa ma dwoje-pierwsze z 1 procedury i 1 transfer a drugi naturals :) ale jest młodsza-dużo wcześniej zaczęła-no i nie myślę,że chce żle...na pewno nie.
Murawka, nie sluchaj takich rzeczy. Czyli wg niej co? Mozna probowac do jednej udanej procedury? W takim razie Misis i Gosia nie powinny w ogole podchodzic po raz kolejny po swoich wczesniejszych niepowodzeniach???

Murawka, nie sluchaj takich rzeczy. Czyli wg niej co? Mozna probowac do jednej udanej procedury? W takim razie Misis i Gosia nie powinny w ogole podchodzic po raz kolejny po swoich wczesniejszych niepowodzeniach???

aj - no właśnie...no nie wiem -czasem mi się wydaje,że za bardzo się nakręcam-może takie głosy też są potrzebne?Dają do myślenia?Druga sprawa,że chyba jednak przestanę gadać o tym wszystkim...Oczywiście poza Małżem i Wami :)

reklama
Do góry