Biedroneczka83
Fanka BB :)
Kolezanka z poprzedniej kliniki akurat byla w Novum jak Majdanowie byli na wizycie
O to ja widzę, że trzeba zmienić klinikę na bardziej celebrycką ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolezanka z poprzedniej kliniki akurat byla w Novum jak Majdanowie byli na wizycie
Skłaniam się ku wzięciu dwóch zarodków. Kusi mnie to a z drugiej strony to ostatnie zarodki i w razie niepowodzenia czeka mnie zabawa od nowa.Dziewczyny ostatnio rzadko zaglądam ale 3mam mega [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@gosia321 za piękna bete jutro... oby to były te szczęśliwe zarodki które dadzą pięknie dwie różowe pupcie [emoji173][emoji173][emoji173]
@Hooope86 kochana wierzę że beta będzie do nieba!![emoji173][emoji173]
@adansonia Kochana jak super słyszeć takie wieści... pora znowu walczyć!!! :*:*:
@dżoasia A jak u Ciebie sytuacja? Kiedy zaczynasz kłócie?
@Justin87 A jak u Ciebie? Jaki plan? Bierzesz teraz dwa zarodki z nd?
Buziaki dziewczyny i miłego dnia!!!!
@never Give up dziękuję Ci kochanie, ja do Bety muszę się uzbroić w duża cierpliwośc.Dziewczyny ostatnio rzadko zaglądam ale 3mam mega [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@gosia321 za piękna bete jutro... oby to były te szczęśliwe zarodki które dadzą pięknie dwie różowe pupcie [emoji173][emoji173][emoji173]
@Hooope86 kochana wierzę że beta będzie do nieba!![emoji173][emoji173]
@adansonia Kochana jak super słyszeć takie wieści... pora znowu walczyć!!! :*:*:
@dżoasia A jak u Ciebie sytuacja? Kiedy zaczynasz kłócie?
@Justin87 A jak u Ciebie? Jaki plan? Bierzesz teraz dwa zarodki z nd?
Buziaki dziewczyny i miłego dnia!!!!
Hymmm no nie wiem, bo jak bardziej celebrycka to zapewne bardziej droższaO to ja widzę, że trzeba zmienić klinikę na bardziej celebrycką ))
W środę mam badania medycyny pracy w tym psychotesty, kojarzycie czy nie ma żadnych przeciwskazan aby robić je w ciąży ? Zastanawiam się czy jest sens iść
Właśnie ja kiedyś zadalam to pytanie na forum, ale nie dostałam odp. Dowiem się w poniedziałek czemu morfologia?Hope a czemu weryfikujesz morfologię, zaciekawiło mnie
Trzymam kciuki