Super fajnie trzymam kciuki . A zarazem zastanawiam się dziewczyny dlaczego w większości przypadków słyszę że transfer jest dwóch zarodków? Profesor który sprawił że podeszłam do in vitro od początku namawiał mnie tylko na jeden zarodek choć chciałam od początku dwa.Wiec wróciliśmy :-) dwa 3 dniowe kropki są ze mną. Jeden klasy 1/2 miał 11 komorek, drugi klasy 2 miał 9 komórek. Lekarz mówił ze dobre zarodki. A wy jak z doświadczenia sądzicie?
Teraz zaciskam nogi i do pozytywnej bety. Mam zrobić za 12 dni ale nie wytrzymam tak długi. Za 10 dni chyba juz coś będzie pewnego tez? Chyba że wcześniej już też można?
reklama
misis188
Fanka BB :)
Bo zalezy czy transfer blastki czy zarodka trzydniowego. Czesto jest tak ze nie chca robic transferu dwóch blastek z uwagi na wieksze ryzyko ciazy blizniaczej. Z transferem dwoch trzydniowych zarodkow raczej problemu nie ms no chyba ze to jest pierwsza procedura to tez moga krecic nosem. Choc sa na forum dziewczyny ktore mialy transfery dwoch blastekSuper fajnie trzymam kciuki . A zarazem zastanawiam się dziewczyny dlaczego w większości przypadków słyszę że transfer jest dwóch zarodków? Profesor który sprawił że podeszłam do in vitro od początku namawiał mnie tylko na jeden zarodek choć chciałam od początku dwa.
Szczescie1986
Ja ciagle ciskam i nie dam rady przejść bo jakby to przejdź do strony nie wchodziJa tez tak mialam. Stronę mam caly czas otwarta ale sie uwkurzalam i kilka razy ja zamknelam, na dole jest przejdź do strony czy cos w tym stylu i jyz jest ok
koliber091987
wczorajszy dzień będzie owocny za 9 m-cy dla Was!!!Dziewczynki, ja już po. Mam w sobie dwa zarodki w stadium blastocysty B1 i B3.
Wczoraj przestały się poprawnie dzielić 4 zarodki. Może rusza, jest szansa. Jeśli nie to zostają mi te co mam w sobie. Świadomość tego że mam 2 zarodki w sobie w dniu dziecka mnie uskrzydla [emoji72]
Dostałam w gratisie wlew z intralipidu.
Chwilo trwaj 9 miesięcy, proszę [emoji120]
koliber091987
Co to jest "ip"?Ja za kazdym razem dzwonilam do kliniki albo do lekarza prowadzacego gdy byl dostepny. Klinike mam ok 100km od siebie wiec jezdzilam za każdym razem na ip
izabella87
Co to jest "ip"?
Izba przyjęć nie lubimy
koliber091987
Bardzo miło słyszeć!Wszystko ok, żadnych zmian nie widzi musiał być jakiś krwiak.
Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i echem zarodka 2.2mm 5t5d, także wszystko na ten moment jest ok żadnych złych zmian
Strachu co nie miara i 180 zł mniej
Ale lekarz mega kompetentny gaduła, wszystko wyjaśnił
gosia321
Mi na poczatku tez nie wchodzilo zrob obrot ekranu zeby bylo widac caly tekst i wtedy pojawi ci sie przycisk przejdz do strony i potwierdz. Pojawialo sie to jeszcze z 5 razy po prycisnieciu przejdz na strone a pozniej juz znikloJa ciagle ciskam i nie dam rady przejść bo jakby to przejdź do strony nie wchodzi
nadziejaprzedewszystkim
To jest nas dwie moje chłopaki to będą Józek i Janek. Po naszych ojcachJózef - mój ukochany dziadek tak miał na imię i chciałabym nadać je z sentymentu.
reklama
misis188
Izba przyjecCo to jest "ip"?
Podziel się: