reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja mialam 2 prodecury z programu i mialam za kazdym razem refundowane :)
Ale jak idzoesz procedura bez programu to leki 100% wtedy kosztuja.
Leki są refundowane do stymulacji są refundowane przez 3 cykle i nie ważne czy to in vitro czy zwykłe leczenie mi tak mój.lekarz powiedział. Wypisujesz tylko oświadczenie ile miałaś cykli z refundacją. Tzn.ja tak miałam może jest gdzie indZiej inaczej :)

reklama
Straszny leń .....
Nie chce ćwiczyć na brzuchu :pmamo musze .....
Oddam Ci moja @ mam juz 3 miesiąc qur..... a jestem na antykoncepcji. .30 dni krwotok teraz sie slimaczy 60 dni ....
Zobacz załącznik 862336
O qwa, niezle. Ale wszystko pod kontrola? Nie mozna z tym cos zrobic zeby to krwawienie zatrzymac?
A Marcelinka w mig ogarnie i brzuszek i inne rzeczy, powoli na wszystko przyjdzie czas :) :* a ty matka dej odpoczac :D

@Madzix19 - quwa jak ja Cię rozumiem - bylam ostatnio na spotkaniu z dawno niewidzianymi koleżankami - czulam się tam straszenie źle - wrecz fatalnie - wyszłam po byle pretekstem po około godzinie , a tak nie miałam ochoty tam iść - do teraz nie wiem po co tam polazłam - myślałam ze co - aaaa nie sprawiedzliwe to wszystko

Kiedyś z panną młodą dobrze się trzymałam, ale przez swoje problemy uciekłam do swoich czterech kątów. Kiedyś jej wspomniałam o problemach, ale powiedziała że będzie dobrze i tyle w temacie. Juz nigdy później nie rozmawialiśmy. Reszta dziewczyn nie wie. Nie umiem o tym rozmawiać, taką jestem. Ale wątpię że coś to by zmieniło. One mają swój świat.

reklama
Do góry