misis188
Fanka BB :)
Bo Tobie NFZ nie zrefundujeA ile mi trzeba ? Powiedz mi dlaczego taka roznica w cenie? I jak wszystkie tabletki kosztują cenowo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo Tobie NFZ nie zrefundujeA ile mi trzeba ? Powiedz mi dlaczego taka roznica w cenie? I jak wszystkie tabletki kosztują cenowo?
Na prg? A bez skrótu, progesteron tak?To bardzo dobry znak. Tak jest na początku ciazy. Ale na prg jak przyjmujesz podobne odczucia mogą byc
Kurcze, zawsze cos mi sie przyplacze. Jeszcze jak na zlosc rozbolalo mnie pod zuchwa pod zebami. Pewnie kanalowe mnie czeka. Zawsze cos pod gorkeMi lekarz zapowiedział że podczas stymulacji muszę uważać na siebie żeby nic nie załapać ... Że muszę być całkowicie zdrowa więc chyba ma to jakieś znaczenie
Aa to o to chodzi No mi nikt nie zrefundujeBo Tobie NFZ nie zrefunduje
Morfologia spadła ,ale oczywiście nie dopytałam co tam jest niedobrego (jakoś tak wczoraj po info o przetaczaniu krwi chyba nawet nie chcę wiedzieć co z tą moją morfologią nie tak) niby narazie mam się nie martwić,ale wkurza mnie że nie dostaję tutaj zupełnie nic,leże w tym szpitalu i łapię doła... mój M oczywiście wpadł na genialny pomysł aby zadzwonić do lekarza z kliniki i do tego nowego nie mamy nr telefonu,tylko do poprzedniego noi dostało mu się za to że porzuciliśmy tamtego lekarza(oczywiście ode mnie), nie dość że konsultację telefoniczną będziemy mieli za darmo (normalnie płaci się 160 zł ... to jakiś koszmar ,ale to zadecydował lekarz i chwała mu za to) to jeszcze lekarz wysłał mi sms z zapytaniem o samopoczucie noi jakby tego było mało ma znajomego lekarza na Solcu... uffff opisałam się trochę ale jakoś tak mi ulżyło ,a mój m zrozumiał że źle zrobiliśmy zmieniajac lekarza....obecny nawet nie zadzwonił chociaż był świadkiem całego zajścia w klinice ,gdzie z bólu praktycznie zemdlałam, myślę że to by było miłe z jego strony....no cóż...Mego a co nie jest w normie w morfologii?
Daj znać jak po obchodzie rannym
Gratuluje ❤❤❤Dziewczynki zrobiłam test, teraz niedawno przed chwilka, bo już nie mogłam wytrzymać, z czystej ciekawości. Jakaś blada kreska jest. Jestem podbudowana troszkę. Oby w sobotę beta to potwierdziła. A wy co myślicie?
Kurcze, zawsze cos mi sie przyplacze. Jeszcze jak na zlosc rozbolalo mnie pod zuchwa pod zebami. Pewnie kanalowe mnie czeka. Zawsze cos pod gorke
Kochana nie martw się mnie jelitowka w trakcie stymulacji dopadła ... Pobrali mi 12 komórek 6 się nadawało do zapłodnienia przetrwało 5 jeden transfer nieudany (poronienie) także zostały mi jeszcze 4 ... I też chyba długa droga zanim wrócę do gry bo ciśnienie mi się przyplątało do tego ząb który 2 lata temu miałam robiony także u mnie także górka :/ ale trzeba wierzyć że będzie dobrzeKurcze, zawsze cos mi sie przyplacze. Jeszcze jak na zlosc rozbolalo mnie pod zuchwa pod zebami. Pewnie kanalowe mnie czeka. Zawsze cos pod gorke
Dla mnie też ten szpital to porażka i jak przeżyje to jak Boga kocham więcej tu mnie nigdy nie przywiozą@Megi1985@ Niunia współczuję Ci bardzo... tego Solca równiez. Jak dla mnie to jest tam porażka
Ale najwazniejsze aby byli dobrzi lekarze na ginekologi!!!! :*