reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ile mi trzeba ? Powiedz mi dlaczego taka roznica w cenie? I jak wszystkie tabletki kosztują cenowo?
Potrzeba ci 14 tabletek bo kuracja trwa 14 dni
Equoral 400zl ja place 3.5
Azotopiryna ok 30 ja placilam ok 5 zl
Ranigast 12 zl ja placilam 3.20
Encorton ja go nie mialam na ryczalt kosztuje ok 5 zl a na 100% ok 30
Roznica jest taka poniewaz ty mieszkasz za granica i niejestes tu ubezpieczona

reklama
Dziewczynki zrobiłam test, teraz niedawno przed chwilka, bo już nie mogłam wytrzymać, z czystej ciekawości. Jakaś blada kreska jest. Jestem podbudowana troszkę. Oby w sobotę beta to potwierdziła. A wy co myślicie?
To jest według Ciebie blada kreska? Gratulacje, leć na betę. :-*

Potrzeba ci 14 tabletek bo kuracja trwa 14 dni
Equoral 400zl ja place 3.5
Azotopiryna ok 30 ja placilam ok 5 zl
Ranigast 12 zl ja placilam 3.20
Encorton ja go nie mialam na ryczalt kosztuje ok 5 zl a na 100% ok 30
Roznica jest taka poniewaz ty mieszkasz za granica i niejestes tu ubezpieczona
Ee to jeszcze nie jest zle o_O myślałam ze to w tysiącach ;););) kochana dawaj na prv

Morfologia spadła ,ale oczywiście nie dopytałam co tam jest niedobrego (jakoś tak wczoraj po info o przetaczaniu krwi chyba nawet nie chcę wiedzieć co z tą moją morfologią nie tak) niby narazie mam się nie martwić,ale wkurza mnie że nie dostaję tutaj zupełnie nic,leże w tym szpitalu i łapię doła... mój M oczywiście wpadł na genialny pomysł aby zadzwonić do lekarza z kliniki i do tego nowego nie mamy nr telefonu,tylko do poprzedniego noi dostało mu się za to że porzuciliśmy tamtego lekarza(oczywiście ode mnie), nie dość że konsultację telefoniczną będziemy mieli za darmo (normalnie płaci się 160 zł ... to jakiś koszmar ,ale to zadecydował lekarz i chwała mu za to) to jeszcze lekarz wysłał mi sms z zapytaniem o samopoczucie noi jakby tego było mało ma znajomego lekarza na Solcu... uffff opisałam się trochę ale jakoś tak mi ulżyło ,a mój m zrozumiał że źle zrobiliśmy zmieniajac lekarza....obecny nawet nie zadzwonił chociaż był świadkiem całego zajścia w klinice ,gdzie z bólu praktycznie zemdlałam, myślę że to by było miłe z jego strony....no cóż...
Dzwoniłam też do kliniki z zapytaniem jak tam moje komóreczki się trzymają,noi te 6 ładnie się rozwija i dobrze rokują(już są 8 komórkowe :) jedyna dobra informacja w dniu dzisiejszym;)

Dzieciaczki szaleją ;)))) super

Dziewczynki zrobiłam test, teraz niedawno przed chwilka, bo już nie mogłam wytrzymać, z czystej ciekawości. Jakaś blada kreska jest. Jestem podbudowana troszkę. Oby w sobotę beta to potwierdziła. A wy co myślicie?

Blada!?!?!?
Kobieto to KRECHA!!!;) ;) ;)
Biedaku piwkiem nie oblejesz. ;) ;)
Dwa zarodki miałaś!

reklama
Do góry