misis188
Fanka BB :)
Co za,dziadostwo ze nie poszla na leki.Jest nadal torbiel zaraz dadzą konsultacje z ginekologiem mam czekać nie mogła dobrze zmierzyć bo to przez pochwe dobrze widać więc czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za,dziadostwo ze nie poszla na leki.Jest nadal torbiel zaraz dadzą konsultacje z ginekologiem mam czekać nie mogła dobrze zmierzyć bo to przez pochwe dobrze widać więc czekam
No właśnie jestem zaskoczona że ona jeszcze jest że się jeszcze nie wchlonela jebana uparta ;( czekam zobaczymy co dalej myślałam że już się wchlonela a tu dupa miałaś taki przydapekCo za,dziadostwo ze nie poszla na leki.
@redferrari u mnie też był tylko blastek, nic się nie udało zamrozić, ale za to został że mna i dziś kończę 7tc!!! Więc uszy do góry, myśl pozytyepoz i gadaj do blastka, żeby z Tobą został, bo ten jeden do szczęścia Ci chyba wystarczyMmoje małe zarodeczki nie nadawały się do zamrożenia.. no żesz - zryczałam się w pracy
Więc mamy tylko blastusia w brzuszku - jest 2dpt brzuch boli ale już nie wiem od czego... bo i mnie zatkało gastrycznie i obudziłąm się z pełnym pęcherzem, że aż bolało jak sikałam, więc są trzy opcje:
1. podrażopny pechęrz
2, zatwardzenie
3, ciąża
Dyskomfort bynajmniej nieprzyjemny jak diabli...
ja to się mam jak nie urok to sraczka...
coraz mniej we mnie optymizmu
Torbiel przyjajowodowa o takich rozmiarach juz sie raczej nie wchlonie dzieki tabsomNo właśnie jestem zaskoczona że ona jeszcze jest że się jeszcze nie wchlonela jebana uparta ;( czekam zobaczymy co dalej myślałam że już się wchlonela a tu dupa miałaś taki przydapek
Jak przestałam brać tabletki to po 5 dniach pojawił sie okres i wowczas zaczęłam brać menopur codziennie i gieńka co drugi dzieńDzięki wielkie za odpowiedź, ciekawe czy później brałaś zastrzyki na początku następnego cyklu czy po okresie? Może pamiętasz. Dzwoniłam dziś do kliniki i doktor powiedział, że mam przyjechać na wizytę zgodnie z umową czyli teraz w piątek. Ciekaw jak to będzie na USG czy już będą jakieś jajka i czy zapisze zastrzyki czy jednak opóźni się wszystko o kolejny miesiąc...
Jak przestałam brać tabletki to po 5 dniach pojawił sie okres i wowczas zaczęłam brać menopur codziennie i gieńka co drugi dzień
Tak sobie teraz policzyłam i mi wyszło że długi protokół trwał u mnie 46 dni(licząc do punkcji)
Pojawią się napewno
Pozdrawiam
Słyszałam o takim objawie, że jest bardzo często spotykany u kobiet w ciąży, także wszystko w normie [emoji4] zazdroszczę Ci, że coś czujesz, bo ja w ogóle nie mam nic ciążowego, mama mówi, że to oo niej tak mam bo do dnia porodu chodziła normalnie do pracy i oprócz rosnącego brzucha 0 innych przesłanek o ciąży [emoji4]Dziewczyny tak do dupy sie czuje i nawet nie potrafie nazwac tego co mi jest Nie wiem czy to żołądek,zgaga czy co...Ciagle mam wzdety brzuch i w przelyku cos nie tak. Ciagle mi się chce bekac,ale nawet jak to zrobie to ulgi nie ma. Czuje sie taka zakorkowana,okropne uczucie Pewnie żadna z Was tak nie ma? Ewentualnie jakie leki możemy brac na zoladek czy na zgage?
Też o tym myślałam.Justin jak jestes zdecydowana na Ciechocinek to idz tam na stymulacje i transfery. Jak sie nie uda tam z roznymi cudami to najwyzej wrocisz tu po swoje mrozaki z nd. A jak sie uda to moze pomyslisz nad oddaniem tych do apodcji?