reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Felia - kobieto jaki zegar ... jaka stara !!!! Quwa wypraszam se - ja to jestem stara 42 l (tak, tak dobrze czytasz ... 42):growl: i wiesz co - mam bezczelność chcieć zostać mama i zostanę choćbym miala se ten brzuch wystrugac ! U lekarzy słyszę - " ale Pani pesel" quwa , a wkoło znajome powyżej 44 lat rodzą - wiec i dla Nas jest szansa !!! A praca ... zawsze mozna znaleźć inna - wiem łatwo pisać - ale czasami lepiej poszukać mniej prestiżowej ( wg nas ) pracy i mieć swiety spokój i ducha i głowy. Co do l4 - olać to - czy ktoś idąc na zwolnienie patrzy się na innych ? - NIE -!!! kochana pamiętaj bajki maja zazywczaj szczęśliwe zakończenie :tak:. To my jesteśmy królową własnej bajki ,wiec smutasy wyrzucamy koronę poprawiamy i zapier....my do przodu po swoje marzenia ... i broń Cie gonić te marzenia - Idziemy po nie z głową do gory i cycem do przodu :rofl: Pomysl tak : widzimy, słyszymy, mamy dwie nogi i dwie ręce" Głowa do góry - uda nam sie - wszystkim się Nam uda - ktoś tu zgasi światło !!!!:ninja2:
Agniecha! Kocham te twoje posty!!!!ale faktycznie u mnie w pracy praktycznie każda 40 na macierzyńskim.

reklama
Ja póki co strugam głupa i 9 miesięcy podchodzę do krio. Kalno też cię pamiętam i cieszę się że dobrze ci z tymi marchewkami i burakami ale nie przegap momentu i wracaj do nas. Pozdrawiam cię srrdecznie

Ja póki co strugam głupa i 9 miesięcy podchodzę do krio. Kalno też cię pamiętam i cieszę się że dobrze ci z tymi marchewkami i burakami ale nie przegap momentu i wracaj do nas. Pozdrawiam cię srrdecznie
Wrócę napewno . Poki co ładuje baterie . Kochana mój moment już dawno jest przegapiony ,teraz tylko z kd mam szanse wiec czas aż tak nie ponagla . A co z tym Twoim krio?

Potrzebuję opinii. :) do szefa szefów w invimedzie we Wro są długie terminy na jesień dopiero. Są tam też inni lekarze, poproszę o opinie na ich temat. Wiem, że którychś z nich nie robi transferów na cyklu naturalnym a wolę na cyklu naturalnym. ;) tak więc wszelkie opinie mile widziane tu lub na priv. :)
Ja byłam u dr Wick...
Ogólnie zła mam opinie na temat invimed. Czułam się jak na taśmie.
Ale to moja opinia.
Nie wrócę tam

Wiem że dr Gizle... Ma bardzo dobre opinie.

Wrócę napewno . Poki co ładuje baterie . Kochana mój moment już dawno jest przegapiony ,teraz tylko z kd mam szanse wiec czas aż tak nie ponagla . A co z tym Twoim krio?
Wiem, pamiętam cię:-) :) u mnie najpierw niekonczące się infekcje poźniej histeroskopia a teraz no coż gacie pełne strachu.

reklama
Hej ja sobie sprawdziłam przy długim protokole miałam od 13 DS co drugi dzień gonapeptyl i brałam wówczas tabletki anty

Dzięki wielkie za odpowiedź, ciekawe czy później brałaś zastrzyki na początku następnego cyklu czy po okresie? Może pamiętasz. Dzwoniłam dziś do kliniki i doktor powiedział, że mam przyjechać na wizytę zgodnie z umową czyli teraz w piątek. Ciekaw jak to będzie na USG czy już będą jakieś jajka i czy zapisze zastrzyki czy jednak opóźni się wszystko o kolejny miesiąc...

Do góry