Tak ostatnia 15 marca i transfer 31.03 godz 9:30
To nie jesteś w 10t5d tylko 9t5d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ostatnia 15 marca i transfer 31.03 godz 9:30
Wiem, dlatego próbowałam się do niego zapisać ale termin jest na październik. Dobrze, że chociaż tego roku.Ja byłam u dr Wick...
Ogólnie zła mam opinie na temat invimed. Czułam się jak na taśmie.
Ale to moja opinia.
Nie wrócę tam
Wiem że dr Gizle... Ma bardzo dobre opinie.
Pierwszw musisz wykonać allo mlry zeby wiedzieć czy musisz sie dpszczepic. Ja mialam jedno doszczepienie gdzieś tydzien przed transferemZbieram się do kupy po kolejnej porażce... Jedziemy na wizytę 28.05 planować kolejny transfer. Dzięki Waszym radom tym razem spróbujemy bez scratchingu tylko czy korzystać z embryoglue ? Raz korzystalismy, ale wtedy też bylam po scratchingu no i się nie udało. I chyba muszę się doszczepic bo ostatnie szczepienie mialam pod koniec stycznia a podobno działają do 6 miesięcy. Tylko ile razy ? Raz wystarczy ? Wiecie może, po jakim czasie od szczepienia można wykonać transfer ?
A ja właśnie nic na ten temat nie znalazlam i przez to nawet nie wiem jak sobie z tym radzic. Nie fajne uczucie,ciesz sie,ze tego nie masz Przez to mnie juz trochę zaczyna mulic. Juz nawet myslalam czy po pawiku by mi sie nie polepszylo...No coz,jakos trzeba wytrzymać. Najlepiej przespac,ale i to mi sie pozmienialo i budze sie wcześnie rano...Słyszałam o takim objawie, że jest bardzo często spotykany u kobiet w ciąży, także wszystko w normie [emoji4] zazdroszczę Ci, że coś czujesz, bo ja w ogóle nie mam nic ciążowego, mama mówi, że to oo niej tak mam bo do dnia porodu chodziła normalnie do pracy i oprócz rosnącego brzucha 0 innych przesłanek o ciąży [emoji4]
To nie jest przyjajojowodowa tylko krwotoczna cały czas mówimy o krwotocznej ten lekarz w tamten poniedziałek wprowadził mnie w błąd że to pryjakowodowa Ale jak byłam a piątek okazało się że to krwotocznaTorbiel przyjajowodowa o takich rozmiarach juz sie raczej nie wchlonie dzieki tabsom
DziękiPierwszw musisz wykonać allo mlry zeby wiedzieć czy musisz sie dpszczepic. Ja mialam jedno doszczepienie gdzieś tydzien przed transferem