reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Felia - kobieto jaki zegar ... jaka stara !!!! Quwa wypraszam se - ja to jestem stara 42 l (tak, tak dobrze czytasz ... 42):growl: i wiesz co - mam bezczelność chcieć zostać mama i zostanę choćbym miala se ten brzuch wystrugac ! U lekarzy słyszę - " ale Pani pesel" quwa , a wkoło znajome powyżej 44 lat rodzą - wiec i dla Nas jest szansa !!! A praca ... zawsze mozna znaleźć inna - wiem łatwo pisać - ale czasami lepiej poszukać mniej prestiżowej ( wg nas ) pracy i mieć swiety spokój i ducha i głowy. Co do l4 - olać to - czy ktoś idąc na zwolnienie patrzy się na innych ? - NIE -!!! kochana pamiętaj bajki maja zazywczaj szczęśliwe zakończenie :tak:. To my jesteśmy królową własnej bajki ,wiec smutasy wyrzucamy koronę poprawiamy i zapier....my do przodu po swoje marzenia ... i broń Cie gonić te marzenia - Idziemy po nie z głową do gory i cycem do przodu :rofl: Pomysl tak : widzimy, słyszymy, mamy dwie nogi i dwie ręce" Głowa do góry - uda nam sie - wszystkim się Nam uda - ktoś tu zgasi światło !!!!:ninja2:
Agniecha! Kocham te twoje posty!!!!ale faktycznie u mnie w pracy praktycznie każda 40 na macierzyńskim.

reklama
Ja póki co strugam głupa i 9 miesięcy podchodzę do krio. Kalno też cię pamiętam i cieszę się że dobrze ci z tymi marchewkami i burakami ale nie przegap momentu i wracaj do nas. Pozdrawiam cię srrdecznie

Ja póki co strugam głupa i 9 miesięcy podchodzę do krio. Kalno też cię pamiętam i cieszę się że dobrze ci z tymi marchewkami i burakami ale nie przegap momentu i wracaj do nas. Pozdrawiam cię srrdecznie
Wrócę napewno . Poki co ładuje baterie . Kochana mój moment już dawno jest przegapiony ,teraz tylko z kd mam szanse wiec czas aż tak nie ponagla . A co z tym Twoim krio?

Potrzebuję opinii. :) do szefa szefów w invimedzie we Wro są długie terminy na jesień dopiero. Są tam też inni lekarze, poproszę o opinie na ich temat. Wiem, że którychś z nich nie robi transferów na cyklu naturalnym a wolę na cyklu naturalnym. ;) tak więc wszelkie opinie mile widziane tu lub na priv. :)
Ja byłam u dr Wick...
Ogólnie zła mam opinie na temat invimed. Czułam się jak na taśmie.
Ale to moja opinia.
Nie wrócę tam

Wiem że dr Gizle... Ma bardzo dobre opinie.

Wrócę napewno . Poki co ładuje baterie . Kochana mój moment już dawno jest przegapiony ,teraz tylko z kd mam szanse wiec czas aż tak nie ponagla . A co z tym Twoim krio?
Wiem, pamiętam cię:-) :) u mnie najpierw niekonczące się infekcje poźniej histeroskopia a teraz no coż gacie pełne strachu.

reklama
Hej ja sobie sprawdziłam przy długim protokole miałam od 13 DS co drugi dzień gonapeptyl i brałam wówczas tabletki anty

Dzięki wielkie za odpowiedź, ciekawe czy później brałaś zastrzyki na początku następnego cyklu czy po okresie? Może pamiętasz. Dzwoniłam dziś do kliniki i doktor powiedział, że mam przyjechać na wizytę zgodnie z umową czyli teraz w piątek. Ciekaw jak to będzie na USG czy już będą jakieś jajka i czy zapisze zastrzyki czy jednak opóźni się wszystko o kolejny miesiąc...

Do góry