reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dokładnie, wygląd wyglądem, a liczy się to co w środku, czyli zdrowie genetyczne zarodka. Piękna blastka może mieć wady, a ta "brzydsza" może być zdrowiutka, dlatego mimo iż lekarze podają od najładniejszej to czesto udaje się dopiero z tą rozmrożoną czyli wizualnie słabszą.
Z naturą się nie wygra;-)

Cześć, od wczoraj żegnam się z moimi maleństwami, brzuch boli jak cholera. Na środę jestem umówiona z moją dr celem omówienia dalszego leczenia. Smsowo do kolejnego transferu nie zaproponowała nic ponad kwas foliowy i witaminy. Dlatego myślę nad przeniesieniem zarodków do Ciechocinka. Na razie jestem na etapie ustalania cen i formalności. Jeśli mnie cena nie zabije, to się chyba zdecyduję. Chyba że moja dr zaproponuje mi coś ciekawego w środę. :)

@NadziejaJest a Ty jak się czujesz?
A przeciez mialas miec encorton i clexan. Cos sie zmienilo ?

A przeciez mialas miec encorton i clexan. Cos sie zmienilo ?
To ja tak chciałam. Moja dr nie widzi potrzeby. Jadę do niej w środę ale wątpię, że zmieni zdanie. Pozostaje mi wtedy zmiana lekarza ale do tego, co chciałam to pierwszy wolny termin jest na październik. Tak więc kombinuję dalej. ;) już nawet myślę nad przetransportowaniem zarodków ale trochę się boję tego.

reklama
Do góry