reklama
Z naturą się nie wygra;-)Dokładnie, wygląd wyglądem, a liczy się to co w środku, czyli zdrowie genetyczne zarodka. Piękna blastka może mieć wady, a ta "brzydsza" może być zdrowiutka, dlatego mimo iż lekarze podają od najładniejszej to czesto udaje się dopiero z tą rozmrożoną czyli wizualnie słabszą.
gosia321
Fanka BB :)
Masakra masz privWłaśnie dzwoniłam i nic im nie wiadomo czy zostało wysłane i być może dr sam coś już wysłał jaja poprostu
gosia321
A przeciez mialas miec encorton i clexan. Cos sie zmienilo ?Cześć, od wczoraj żegnam się z moimi maleństwami, brzuch boli jak cholera. Na środę jestem umówiona z moją dr celem omówienia dalszego leczenia. Smsowo do kolejnego transferu nie zaproponowała nic ponad kwas foliowy i witaminy. Dlatego myślę nad przeniesieniem zarodków do Ciechocinka. Na razie jestem na etapie ustalania cen i formalności. Jeśli mnie cena nie zabije, to się chyba zdecyduję. Chyba że moja dr zaproponuje mi coś ciekawego w środę.
@NadziejaJest a Ty jak się czujesz?
Ja miałam 1 w styczniu cb a teraz jestem w ciąży z wczesnej blastocysty z krio w 10t5d
Limoncia a jak to sie stało, ze dwa dni po mnie miałaś transfer ,a piszesz ze masz 10t5d? [emoji33]
Drugi transfer miałam 31.03Limoncia a jak to sie stało, ze dwa dni po mnie miałaś transfer ,a piszesz ze masz 10t5d? [emoji33]
Justin87
To ja tak chciałam. Moja dr nie widzi potrzeby. Jadę do niej w środę ale wątpię, że zmieni zdanie. Pozostaje mi wtedy zmiana lekarza ale do tego, co chciałam to pierwszy wolny termin jest na październik. Tak więc kombinuję dalej. już nawet myślę nad przetransportowaniem zarodków ale trochę się boję tego.A przeciez mialas miec encorton i clexan. Cos sie zmienilo ?
Drugi transfer miałam 31.03
No ja miałam 29.03 wiec się zastanawiam wlasnien
10t5d z ostatniej miesiączki wychodzi miałam 15.03No ja miałam 29.03 wiec się zastanawiam wlasnien
reklama
Podziel się: