reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki za odp. a możesz mi napisać jak to dokładnie wyglądało u Ciebie od momentu zaczęcia brania tabletek antykoncepcyjnych, myślałam że ja coś źle zrozumiałam ale patrzyłam z mężem na to wszystko chyba 5 razy i bierzemy wszystko tak jak jest w rozpisce.
Hej ja sobie sprawdziłam przy długim protokole miałam od 13 DS co drugi dzień gonapeptyl i brałam wówczas tabletki anty

Hej . Dawno mnie tu nie było . Wchodzę bo chciałam poczytać co u Was a tu ponad 3100 wiadomości . Nie dam rady tego nadrobić . Kto mi napisze w skrócie ? Jakies nowe ciężarówki , komu się udało ? Pozdrawiam Was .

@Felia - kobieto jaki zegar ... jaka stara !!!! Quwa wypraszam se - ja to jestem stara 42 l (tak, tak dobrze czytasz ... 42):growl: i wiesz co - mam bezczelność chcieć zostać mama i zostanę choćbym miala se ten brzuch wystrugac ! U lekarzy słyszę - " ale Pani pesel" quwa , a wkoło znajome powyżej 44 lat rodzą - wiec i dla Nas jest szansa !!! A praca ... zawsze mozna znaleźć inna - wiem łatwo pisać - ale czasami lepiej poszukać mniej prestiżowej ( wg nas ) pracy i mieć swiety spokój i ducha i głowy. Co do l4 - olać to - czy ktoś idąc na zwolnienie patrzy się na innych ? - NIE -!!! kochana pamiętaj bajki maja zazywczaj szczęśliwe zakończenie :tak:. To my jesteśmy królową własnej bajki ,wiec smutasy wyrzucamy koronę poprawiamy i zapier....my do przodu po swoje marzenia ... i broń Cie gonić te marzenia - Idziemy po nie z głową do gory i cycem do przodu :rofl: Pomysl tak : widzimy, słyszymy, mamy dwie nogi i dwie ręce" Głowa do góry - uda nam sie - wszystkim się Nam uda - ktoś tu zgasi światło !!!!:ninja2:
Uwielbiam Cię Kobieto!!! :*:*

Witajcie nie udzielam się od dłuższego czasu, ale jestem dziś po transferze podali mi blast8cyste wczoraj dobie , tylko ta jedna przetrwała do 5 doby, pozostałe 3 przestały się dzielić w 3 dobie. Ta blastocysta 1bb czyli taka wczesna, czy komuś udało się z takiej zajść w ciążę.
Ja miałam 1 w styczniu cb a teraz jestem w ciąży z wczesnej blastocysty z krio w 10t5d

Witajcie nie udzielam się od dłuższego czasu, ale jestem dziś po transferze podali mi blast8cyste wczoraj dobie , tylko ta jedna przetrwała do 5 doby, pozostałe 3 przestały się dzielić w 3 dobie. Ta blastocysta 1bb czyli taka wczesna, czy komuś udało się z takiej zajść w ciążę.
@Julka1212 nie z takich były ciąże. Cyferkami się nie przejmuj tak bardzo... najważniejsze aby ten zarodek miał moc, żeby mógł się zdrowo rozwijać...:*;)

Do dziewczyn z PCO (czyli do tych co okresy przybywają, jak pociągi PKP), a jednocześnie po poronieniu. Jestem miesiąc po i w szpitalu powiedzieli, że po miesiącu powinien przyjść okres, lub według cyklów PcO. W piatek miałam plamienie i czułam się na okres ale to była atrakcja jednodniowa, od soboty sucho bez objawów. Czy po poronieniu miałyście jakieś plamienie przed prawdziwym potokiem czerwonym?
Ja mam pco i po poronieniu tylko że u mnie poszło samoistnie ... Ale już tydzień mam ciągle plamienia :/ moja znajoma nie wiem dokładnie czy miała pco ale po zabiegu w szpitalu dostała chyba tydzień po krwawienie 2 dniowe i cisza a później normalnie okres

reklama
@Julka1212 nie z takich były ciąże. Cyferkami się nie przejmuj tak bardzo... najważniejsze aby ten zarodek miał moc, żeby mógł się zdrowo rozwijać...:*;)
Dokładnie, wygląd wyglądem, a liczy się to co w środku, czyli zdrowie genetyczne zarodka. Piękna blastka może mieć wady, a ta "brzydsza" może być zdrowiutka, dlatego mimo iż lekarze podają od najładniejszej to czesto udaje się dopiero z tą rozmrożoną czyli wizualnie słabszą.

Do góry