reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane melduję się byliśmy w sob na wizycie Nasz cud miał wtedy 2 cm i serducho 145 uderzeń na minutę,d r mówi że książkowo wrecz idealnie jak na ten moment ciąży dzisiaj mamy 8 t5d ,5.06 mamy prenatalne a 9.06 podgladanie maluszka termin według transferu mamy na 19.12 napewno cesarka dużo odpoczywamy do 12.06 prolutex i duphaston a do końca ciąży luteina , i zeszliśmy już od tygodnia z encortonu a do niedzieli po 1* dziennie estrofem plamienia i brudzenie jak narazie ustały ale uświadomił że mogą mieć jeszcze miejsce bo pod łożyskiem jest krwiaczek 1x0,5 cm kazał dużo leżeć i odpoczywac mdłości są głównie z rana z największym natężeniem choć zdarzają się i w ciągu dnia i na wieczór i jak narazie z wagi schodzę zamiast tyc chociaż jem tyle samo ale dr powiedział że tak może być :) za wszystkie trzymamy kciuki :*
Czy to że jeszcze bierzesz leki a luteine masz brać do końca ciąży spowodowane jest tym krwiakiem czy takie jest postępowanie Twojego lekarza??

reklama
Ja do warszawskich 3 dzwoniłam i robią... nawet na nastepny dzień
W Bielańskim labo diagnostyki robi cito znaczy jest po 4 godzinach od puszczenia maszyny. Ale jak ktos/coś robi na cito to się chetnie dowiem :)
Żałuje z nie pojechałam do Novum ale tam mam bardzo daleko a nie mam prawka.
Ja robie u siebie w invikcie na ul zlotej i tam wynik po 3h jest max. A pierwsza bete robilam w szpitalu na solcu (bez cito bo to bylo w majowke i nie bylo mozna tego trybu- za to sie doplacxa chyba 10zl) to czekalam 5h:)

Poki co mam ponad 20 jajeczek bardzo boje sie hiperstymulacji i juz zakupilam bialko tak jak tu radzilyscie tylko mam pytanie od kiedy je zaczac brac od punkcji? Do kiedy? Tyle ile jest zalecone na opakowaniu czy czesciej? Z gory dziekuje za wszystko jestescie niezastopione!
Hej. Ja pilam od dnia punkcji do pierwszej wizyty po punkcji. Czyli chyba z tydzien ponad. :)

reklama
Do góry