reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poki co mam ponad 20 jajeczek bardzo boje sie hiperstymulacji i juz zakupilam bialko tak jak tu radzilyscie tylko mam pytanie od kiedy je zaczac brac od punkcji? Do kiedy? Tyle ile jest zalecone na opakowaniu czy czesciej? Z gory dziekuje za wszystko jestescie niezastopione!
Miałam mieć dietę wysokobiałkową już w trakcie stymulacji. :)

Nie ma co, pech to pech. Trzeba się szykować do kolejnego transferu. Dr mi odpisała, żeby dalej kontrolować poziom bety. Ok, niech będzie. Już nawet nic nie czuję w brzuchu i w sercu.
A ja znowu obudziłam się cała zlana potem brzuch najpierw.. . Jak na @ i nie wiem czy jest sens brać leki luteine itp jak beta wcZoraj 7dpt 0.2

Kochana a możesz napisać coś więcej o Pasniku podać jakiś telefon adres?
Jak wygląda wiZyta? Jakie badania zrobić? Czy ma znaczenie dzień cyklu ?

Badania immuno są dość drogie, najlepiej poczekaj do wizyty i zrób te, które on Ci zleci po wywiadzie. Weź wszystkie wyniki badań, które robiłaś do tej pory. Czasem dziewczyny piszą, że najlepiej na koniec cyklu, ja wzięłam pierwszy wolny termin (przypadł początkiem cyklu) i też było dobrze. A przyjmuje w APC w Łodzi na ulicy Sczanieckiej (tel znajdziesz w necie).

Wszystkie dziewczyny, którym się nie udało mocno tulę przykro mi, ale następnym razem się uda:(:(:(:(
Gratuluję wszystkim którym beta poszybowała w górę oby nadal pięknie rosła :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)
Kciuki za udane jajobranie i udany seksik na szkiełku :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

U mnie po wizycie wszystko w porządku. Mam zalecenia, że w przypadku mojej trombofili w przypadku ciąży i połogu, unieruchomienia lub stanów zapalnych mam brać heparynę. I całkowity zakaz palenia co mnie nie dotyczy bo nie palę. Dodatkowych badań nie zlecała. Teraz muszę w odpowiednim czasie zrobić subpopulacje limfocytów i jeżeli w tym przypadku też będzie dobrze . To spokojnie mogę czekać na dalszy przebieg wypadków.

reklama
Do góry