Justin87
Fanka BB :)
Nie ma co, pech to pech. Trzeba się szykować do kolejnego transferu. Dr mi odpisała, żeby dalej kontrolować poziom bety. Ok, niech będzie. Już nawet nic nie czuję w brzuchu i w sercu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co, pech to pech. Trzeba się szykować do kolejnego transferu. Dr mi odpisała, żeby dalej kontrolować poziom bety. Ok, niech będzie. Już nawet nic nie czuję w brzuchu i w sercu.
Miałam mieć dietę wysokobiałkową już w trakcie stymulacji.Poki co mam ponad 20 jajeczek bardzo boje sie hiperstymulacji i juz zakupilam bialko tak jak tu radzilyscie tylko mam pytanie od kiedy je zaczac brac od punkcji? Do kiedy? Tyle ile jest zalecone na opakowaniu czy czesciej? Z gory dziekuje za wszystko jestescie niezastopione!
A ja znowu obudziłam się cała zlana potem brzuch najpierw.. . Jak na @ i nie wiem czy jest sens brać leki luteine itp jak beta wcZoraj 7dpt 0.2Nie ma co, pech to pech. Trzeba się szykować do kolejnego transferu. Dr mi odpisała, żeby dalej kontrolować poziom bety. Ok, niech będzie. Już nawet nic nie czuję w brzuchu i w sercu.
A robią tam dla ludzi „z zewnątrz”? Ile beta kosztuje?Ja robie u siebie w invikcie na ul zlotej i tam wynik po 3h jest max. A pierwsza bete robilam w szpitalu na solcu (bez cito bo to bylo w majowke i nie bylo mozna tego trybu- za to sie doplacxa chyba 10zl) to czekalam 5h
150 kurka mać ma byćNareszcie.... suuuuper... nadal zaciskam kciukimusi przekroczyć nie ma co...
Następna to już pewnie powyżej 100
7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych
Kochana a możesz napisać coś więcej o Pasniku podać jakiś telefon adres?
Jak wygląda wiZyta? Jakie badania zrobić? Czy ma znaczenie dzień cyklu ?
Piekna 60tka, tak jak chcialas7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych
Będzie będzie150 kurka mać ma być