Czy to że jeszcze bierzesz leki a luteine masz brać do końca ciąży spowodowane jest tym krwiakiem czy takie jest postępowanie Twojego lekarza??Kochane melduję się byliśmy w sob na wizycie Nasz cud miał wtedy 2 cm i serducho 145 uderzeń na minutę,d r mówi że książkowo wrecz idealnie jak na ten moment ciąży dzisiaj mamy 8 t5d ,5.06 mamy prenatalne a 9.06 podgladanie maluszka termin według transferu mamy na 19.12 napewno cesarka dużo odpoczywamy do 12.06 prolutex i duphaston a do końca ciąży luteina , i zeszliśmy już od tygodnia z encortonu a do niedzieli po 1* dziennie estrofem plamienia i brudzenie jak narazie ustały ale uświadomił że mogą mieć jeszcze miejsce bo pod łożyskiem jest krwiaczek 1x0,5 cm kazał dużo leżeć i odpoczywac mdłości są głównie z rana z największym natężeniem choć zdarzają się i w ciągu dnia i na wieczór i jak narazie z wagi schodzę zamiast tyc chociaż jem tyle samo ale dr powiedział że tak może być za wszystkie trzymamy kciuki :*
reklama
NadziejaJest
Fanka BB :)
Ja robie u siebie w invikcie na ul zlotej i tam wynik po 3h jest max. A pierwsza bete robilam w szpitalu na solcu (bez cito bo to bylo w majowke i nie bylo mozna tego trybu- za to sie doplacxa chyba 10zl) to czekalam 5hJa do warszawskich 3 dzwoniłam i robią... nawet na nastepny dzień
W Bielańskim labo diagnostyki robi cito znaczy jest po 4 godzinach od puszczenia maszyny. Ale jak ktos/coś robi na cito to się chetnie dowiem
Żałuje z nie pojechałam do Novum ale tam mam bardzo daleko a nie mam prawka.
NadziejaJest
Hej. Ja pilam od dnia punkcji do pierwszej wizyty po punkcji. Czyli chyba z tydzien ponad.Poki co mam ponad 20 jajeczek bardzo boje sie hiperstymulacji i juz zakupilam bialko tak jak tu radzilyscie tylko mam pytanie od kiedy je zaczac brac od punkcji? Do kiedy? Tyle ile jest zalecone na opakowaniu czy czesciej? Z gory dziekuje za wszystko jestescie niezastopione!
Czesc bardzo dziekuje za odpowiedz. A pilas raz dziennie? Jak by sie jednak odbyl transfer to to nie przeszkadza? Milego dnia zyczeHej. Ja pilam od dnia punkcji do pierwszej wizyty po punkcji. Czyli chyba z tydzien ponad.
Koniczyna82
7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych
Kochana a możesz napisać coś więcej o Pasniku podać jakiś telefon adres?
Jak wygląda wiZyta? Jakie badania zrobić? Czy ma znaczenie dzień cyklu ?
anetka303
No wreszcie....bardzo ładny wynik [emoji8]7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Margit2018
Koniczynko przyrost ładny, kciuki dalej zaciśnięte.7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Nareszcie.... suuuuper... nadal zaciskam kciukimusi przekroczyć nie ma co...7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Następna to już pewnie powyżej 100
reklama
Justin87
Zgodnie z życzeniem jest 61. super. Trzymamy kciuki dalej. :-*7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Podziel się: