Koniczyna82
Fanka BB :)
DokładniuteńkoPiekna 60tka, tak jak chcialas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokładniuteńkoPiekna 60tka, tak jak chcialas
A ja znowu obudziłam się cała zlana potem brzuch najpierw.. . Jak na @ i nie wiem czy jest sens brać leki luteine itp jak beta wcZoraj 7dpt 0.2
Szanse małe, ale poczekaj do jutra, zrób jeszcze raz betę i bedzie już jasna sytuacja.[/QUOTE
Sytuacja się wyjaśniła zaczęła się miesiączkia /QUOTE]
Bardzo sie ciesze i gratuluje! [emoji8]Kochane melduję się byliśmy w sob na wizycie Nasz cud miał wtedy 2 cm i serducho 145 uderzeń na minutę,d r mówi że książkowo wrecz idealnie jak na ten moment ciąży dzisiaj mamy 8 t5d ,5.06 mamy prenatalne a 9.06 podgladanie maluszka termin według transferu mamy na 19.12 napewno cesarka dużo odpoczywamy do 12.06 prolutex i duphaston a do końca ciąży luteina , i zeszliśmy już od tygodnia z encortonu a do niedzieli po 1* dziennie estrofem plamienia i brudzenie jak narazie ustały ale uświadomił że mogą mieć jeszcze miejsce bo pod łożyskiem jest krwiaczek 1x0,5 cm kazał dużo leżeć i odpoczywac mdłości są głównie z rana z największym natężeniem choć zdarzają się i w ciągu dnia i na wieczór i jak narazie z wagi schodzę zamiast tyc chociaż jem tyle samo ale dr powiedział że tak może być za wszystkie trzymamy kciuki :*
Krwiakiem i ostrożność lekarza w przypadku mojej ciąży ma doświadczenie w prowadzeniu kobiet w moim wieku i starszych po ivfCzy to że jeszcze bierzesz leki a luteine masz brać do końca ciąży spowodowane jest tym krwiakiem czy takie jest postępowanie Twojego lekarza??
Koniczynko super! [emoji173] [emoji173] [emoji173] Wiem ze nie chcesz zapeszac i cieszyc sie na zapas, bo juz duzo przeszlas, ale ten wynik jest naprawde bardzo satysfakcjonujacy [emoji5] trzymam mocno kciuki za ciag dalszy [emoji110] [emoji110]7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych
Cudnie :-) :-) :-) Dalej trzymam kciuki,żeby ładnie rosła!!!7dpt -19,5
9dpt -61
Blastki dwie
Na razie cieszę się baaardzo cicho jeszcze, żeby mi to felerne 100 beta chociaż przekroczyła - takie moje osobiste fatum biochemicznych