reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za pierwszym razem robiłam badanie w 11 dpt dwóch trzydniowych zarodków i wtedy beta wynosiła 2. Później rosła, najpierw po 48 godzinach było 10 z hakiem, później 23 a następnie po 72 godzinach przyrost do 42,5 i potem zaczęła spadać.
O nieeee to juz bylas w takiej sytuacji :(:(:( jejuu ile my musimy przejsc, trudne sa te chwile dla nas:(

Zgłaszałas lekarzowi .luteina niestety tak działa .. mnie piekło strasznie że jak robiłam siku to zeby zagryzalam ale przepisała mi maść i jest o wiele lepiej przemywamy też tamtym rose i też jest lepiej do tego sudokkrem lub inny krem dla dzieci na odparzenia .. musisz zrobić wyniki z krwi bo ja przy tym nabawiłam się bakterii a bakterie w ciąży rzecz zbędna i niebezpieczna
Jutro mam wizytę więc wszystko mu opowiem. Ja też Tantum Rosa się przemywam póki co, jakieś okłady z maslanki, clotrimazolum jeszcze smaruje. Parę razy nasiadowka w wodzie z octem, tak mi mój gin polecił jak byłam w ciąży. Ale teraz chyba za dużo tego octu dałam bo wyszczypalo mnie jak nie wiem :/

O nieeee to juz bylas w takiej sytuacji :(:(:( jejuu ile my musimy przejsc, trudne sa te chwile dla nas:(
No właśnie nie wiem ile jeszcze trzeba przejść, chociaż to dopiero trzeci transfer, to czuję się już nieźle przeczołgana. Jedyna nadzieja w tym mrożakach, co zostały.
Najgorsze, że powtórzyła się analogicznie taka sama sytuacja jak za pierwszym razem.

reklama
Do góry