reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale cos sie ruszylo.. Pozniej niz powinno tak jak u mnie.. Najgorsza to ta nie wiedza, czy ruszy czy bedzie dobrze itd. Ja sie za bardzo nie znam ale wierze ze moze byc dobrze z niskimi betami. Odkad u mnie jest taka sytuacja tylko czytam fora i sie pocieszam ze niektorym sie udaje.
Chyba oszaleję, naprawdę, to jest po prostu jakiś chyba żart od losu. Mało śmieszny. :(

Przykro mi ze masz takie przejścia :(
Mogę ci powiedziec co mówił mój były lekarz (R. z i-med wawa). Mówił ze w 9 dniu powinna tak koło 100 już być. Potem wiadomo, minimum podwojenie w 24h. No ale jak tu nie mieć niadziei jeśli masz taki mocny przyrost od 9 dnia... mimo ze rozum mówi że to się zwykle nie kończy szczęśliwie ja bym nie dała rady nie sprawdzic i po cichu nie liczyć ze może mnie statystyki nie miną. Przytulam. Jakie postępowanie, kolejna beta w pońiedzialek?
Dzięki Dziewczyny za wsparcie i w ogóle za to, ze tu jesteście Niestety moja historia znów ma smutny finał... beta z 7.05 wyniosła 3851 a 9.05 4900 wiec już bez złudzeń :(
jeśli nie poronie sama, to we wtorek ostatnie usg i w środę idę do szpitala :( jestem załamana i wyć mi się chce, bo to będzie moje 3cie łyżeczkowanie ( w 12.2014, 10.2017 i teraz) :(

Dzięki Dziewczyny za wsparcie i w ogóle za to, ze tu jesteście Niestety moja historia znów ma smutny finał... beta z 7.05 wyniosła 3851 a 9.05 4900 wiec już bez złudzeń :(
jeśli nie poronie sama, to we wtorek ostatnie usg i w środę idę do szpitala :( jestem załamana i wyć mi się chce, bo to będzie moje 3cie łyżeczkowanie ( w 12.2014, 10.2017 i teraz) :(
Cholera jasna:( kochana moze cos w immumologii Ci szwankuje:( badz dzielna

reklama
Do góry