reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko ze ten Pasnik to tez coś mnie olewa:( czas mi ucieka a już 2 tygodnie odkąd wysłałam mu emaila nawet nie odpisuje nawet nie wiem jak już nalegać na jego odpowiedz miał wysłać recepty i zalecenia ... dzwonię upominam się i dalej nic :mad: mam już dość czy on zawsze tak postępuje z pacjentami ? Ile można czekac? A co do tej gin to prawda ona mówiła ze nie zna się na immunologii
Mi odpisał po poltora dnia...

Dziewczyny, jaką miałyście betę 24 dpt, ja ostatnio robiłam 17 dpt i było 958. Jutro chcę zrobić zastanawiam się jakie wartości miałyście?

Tak zrobię, już postanowiłam [emoji4] bardzo się boję, że to koniec mojej nadziei na ten transfer, ale już chyba lepsze to niż ten stres i niepokój, który mi cały czas towarzyszy, kiedy może akurat wszystko idzie w dobrym kierunku[emoji4]
To będziemy się stresować razem, ja też rano biegnę na betę. Wyniki będziesz miała tego samego dnia? Mnie że stresu już w brzuchu kręci i spać nie mogę :crazy: powodzenia!!!

Hehe jeszcze tu na tym forum za mojej dosc dlugiej kadencji nie bylo tu takiej spowiedzi kto pali przed po :)
Zawsze tu takie "swietojebliwe" :) bez urazy oczywiscie a tu prosze pol forum to palaczki :)
Ja pamietam jak w okolicach tamtych wakacji byla tu prawdziwa gownoburza jak dziewczyna przyznala sie ze palila duzo a po transferze zdarzy jej sie podpalic 1-2 dziennie. Myslalam ze ja zjedza, chyba bardziej jej ten stres zaszkodzil ktorego sie najadla po tych postach niz te fajki..

Tylko ze ten Pasnik to tez coś mnie olewa:( czas mi ucieka a już 2 tygodnie odkąd wysłałam mu emaila nawet nie odpisuje nawet nie wiem jak już nalegać na jego odpowiedz miał wysłać recepty i zalecenia ... dzwonię upominam się i dalej nic :mad: mam już dość czy on zawsze tak postępuje z pacjentami ? Ile można czekac? A co do tej gin to prawda ona mówiła ze nie zna się na immunologii
Kochana on mial urlop chyba 2 tygodnie (na pewno w majowke, ale jak bylam na szczepieniach to tez go nie bylo). Teraz sprobuj zadzwonic w godzinach kiedy on przyjmuje i moze dadza go do telefonu ;) pewnie pacjentki zasypaly go mailami i chlopina siedzi i odpisuje dniami i nocami;)

Czesc Dziewczyny. Nie wiem co u mnie sie dzieje ale gdy przed wczoraj robilam testy to po chwili bylo widac tą drugą delikatną kreske, co prawda byla delikatna ale widoczna i przed wczoraj rano beta robiona wynik 15.900, a wczoraj zrobilam jeden test bo mnie mąż namawiał bo nie dowieża i kreska coraz slabsza, a przed chwilą zrobilam i znów slabsza prawie nie widoczna. Bardzo sie boje ze cos jednak sie stalo :(, co o tym sądzicie? Dodam ze jutro mamm znow zrobic bete i po jutrze jechac do kliniki w 12 dzien

reklama
Do góry