reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Słuchaj, na tym etapie może być wszystko. Testy z moczu nie daja info ile a czy jest ta beta. Może być tak ze beta słabnie. Ale może być tak ze akurat stężenie w moczu było wcześniej większe albo mniejsze bo więcej piłaś. Albo o innej porze test zrobiony. Tylko beta ci odpowie

reklama
Raz mi tez nie odpisal tylko gdzies po 3 tygidniach wyslal maila jak sie czuje. Wyslij mu jeszcze raz maila albo zadzwoń w godzinach kiedy przyjmuje. Dla pacjentek jest bardzo.dużym ułatwieniem to ze on odpisuje na maile, dzwoni czasem. Na pewno Cie nie olal tylko moze byl gdzies na wyjezdzie. Wyslij maila
Kochana ja już mu wysłałam z 2 upominające i jeszcze do kliniki dzwoniłam z 4 razy i dalej czekam ,a tak już chciałabym ruszyc

Czesc Dziewczyny. Nie wiem co u mnie sie dzieje ale gdy przed wczoraj robilam testy to po chwili bylo widac tą drugą delikatną kreske, co prawda byla delikatna ale widoczna i przed wczoraj rano beta robiona wynik 15.900, a wczoraj zrobilam jeden test bo mnie mąż namawiał bo nie dowieża i kreska coraz slabsza, a przed chwilą zrobilam i znów slabsza prawie nie widoczna. Bardzo sie boje ze cos jednak sie stalo :(, co o tym sądzicie? Dodam ze jutro mamm znow zrobic bete i po jutrze jechac do kliniki w 12 dzien
Z doswiadczenia wiem,ze niektore testy moga byc trefne. Beta daje odpowiedz wiec musisz czekac do jutra. Ja bylam w 7 tygodniu ciazy pozamacicznej...testy pokazywaly brak ciazy a beta w szpitalu pokazala 1500.
Trzeba miec nadzieje,ale za wczesnie nie powinno sie cieszyc,bo jest duze rozczarowanie.

Słuchaj, na tym etapie może być wszystko. Testy z moczu nie daja info ile a czy jest ta beta. Może być tak ze beta słabnie. Ale może być tak ze akurat stężenie w moczu było wcześniej większe albo mniejsze bo więcej piłaś. Albo o innej porze test zrobiony. Tylko beta ci odpowie

No wlasnie cos czuje ze mozw spadac ta beta :( :( Chyba polece dzisiaj tez zrobic bete. Dla porownania dodaje zdjecie testy z przed 2 dni i dzisiaj. Ocencie same :(

Załączniki

• 20180507_012147.jpg
    20180507_012147.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 151
  • 20180509_065638.jpg
    20180509_065638.jpg
    706,9 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Cześć dziewczyny, miłego dnia Wam życzę :) Ja jestem zła bo @ się nie rozkręca, ciągle tylko plamię... to od stycznia był mój pierwszy naturalny cykl, po tych hormonach pewnie się burdel zrobił :( jak się dziś nie rozkręci, to może uda się przełożyć wizytę na piątek.... A dzisiaj wizyta u onkologa, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Do góry